Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unike Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos sentralstasjon, nær Bjørvika og Operaen. Det betyr tre minutter til flytoget, og ett minutt til shopping og uteliv på Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Grand Central er Oslos mest sentrale hotell. God pris, lett tilgjengelig og kult - midt i Østbanehallen, spekket med restauranter, kafeer og butikker. Kombiner dette med moderne og kul design, og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Hva er tiden din verdt?

Vi pleier å si til gjestene våre at de sparer omtrent en time på reising ved å bo her. Den timen kan du bruke til akkurat hva du vil. Trening? Ta en øl med en gammel kompis? Spasere rundt i "Ø" og prøve noen deilige småretter? Eller kanskje bare rekke et tidligere fly? Valget er ditt. Hotellet kan nåes via hovedinngangen til hallen eller via inngangen fra Sjøsiden. Kommer du med Flytoget? Da kan du gå tørrskodd rett ned til hotellet via hallen.

Midt i gryta – men stille rom

Midt i Oslo, på Oslo Sentralstasjon – Østbanehallen, venter et av Nordens kuleste hotell. Comfort Hotel Grand Central åpnet i 2012, og har en beliggenhet få, om noen, kan matche. Bjørvika vokser rett bak hotellet, Operaen ligger ved siden av, og Karl Johan og Jernbanetorget ligger rett utenfor døra. Ikke minst er hotellet bokstavelig talt omringet av et nytt, innendørs torg med yrende folkeliv. Og likevel er alle de lydisolerte rommene helt, helt stille. Du kan lese mer om Oslo her

Co-work lobby

Slå deg ned i vår co-work lobby med laptopen for å få gjort ferdig litt jobb. I vår Barception kan du kjøpe deg byens billigste kaffe og påfyll er alltid uten kostnad. 

Døgnet-rundt-trening

Trenger du å svette ut litt er treningsrommet vårt i etasjen over lobbyen døgnåpent. Her finner du alt du trenger for en funksjonell treningsøkt, i tillegg til frivekter, tredemøller, romaskin, assult bike samt squat rack. 

Nye Østbanehallen - "Ø"

Det har skjedd store forandringer i Østbanehallen. Etter å ha blitt pusset opp over lengre tid, åpnet hallen på nytt 5. februar 2015, under navnet "Ø". Hotellet er dermed omkranset av flere restauranter der du kan få alt fra burgere, sushi, kaffe og iskrem, til norske, franske og italienske delikatesser, håndlaget konfekt, lokalbrygget øl og et matmarked. I tillegg vil du her finne butikker med blant annet olivenoljer og tapenader, blomster og hudpleieprodukter. Kan det bli særlig bedre? 

Unik historie og design

Oslo Sentralstasjon ble bygget i 1854, og byens første jernbanespor startet der hotellet i dag ligger. Vi har beholdt byggets sjarm fra fordums tid, og latt Norges beste designere og interiørarkitekter bygge vårt drømmehotell. Er du nysgjerrig? Les mer om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerende historie og unike innredning.

F.A.Q

Vil du vite mer om hva som finnes på vårt hotell? Vi har samlet de vanligste spørsmålene - og svarene - om Comfort Hotel Grand Central.

Kontakt

  • Jernbanetorget 1, Østbanehallen 0154 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane, buss og trikk

Oslo S / Jernbanetorget

Fra Oslo Lufthavn

Flytog til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, telefon +47 023 23.

Om Comfort Hotel Grand Central

Antall hotellrom

194 rom - 354 senger

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 52 km, ca 35 min

Avstand kollektivtrafikk

0 - 100 meter. Hotellet ligger i Østbanehallen, Oslo Sentralstasjon.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.