Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Ensomt juletre søker gaver

Vi vil spre julemagi til så mange som mulig rundt om i verden. Hjelp oss å samle inn julegaver til menneskene i nærområdet ditt som trenger julens magi mest. Gi flere en bedre jul – lever en julegave på et hotell nær deg!

Spre juleglede sammen med oss

Julen er en tid for tradisjoner. Vi baker pepperkaker, pynter juletre, drikker julebrus og hører på julemusikk. Men julegleden er ikke en selvfølgelighet for alle. Nettopp derfor er vår juletradisjon, Ensomt juletre søker gaver, ekstra viktig. Vi ønsker alle velkommen til å gjøre julen mer spesiell for flere barn og voksne. Lever en julegave på noen av hotellene våre i begynnelsen av desember for å spre litt mer juleglede!

Slik bidrar du

  1. Kjøpe eller donere en gave – det er viktig at den er i god stand. Gavekort på kino settes pris på, og passer flere aldre. Du kan også donere et julekort for 50 kr som henges opp på juletreet på flere av hotellene våre, disse går uavkortet til hotellets utvalgte samarbeidsorganisasjon.
  2. Det er viktig at pakken ikke er pakket inn når du leverer den på hotellet, innpakkede pakker tas ikke imot av sikkerhetsmessige årsaker.
  3. Lever gaven på hotellet som ligger nærmest deg. Julegaven skal ikke legges under juletreet, men leveres til resepsjonspersonalet.

Eksakte datoer for når du kan levere julegaver varierer fra hotell til hotell. Men for å være sikker på at hotellet nær deg er klar for akkurat din gave, kan du møte opp en gang mellom 1. og 15. desember 2023.

Hva skjer med gavene?

Alle de innsamlede gavene blir donert til en støtteorganisasjon i nærområdet som hotellet velger. Derfra går de videre til noen som passer beskrivelsen til gaven. Her er et utplukk av organisasjoner som får gaver i år: Frelsesarmeen, Barnas Stasjon, Stiftelsen Sykehusbarn og Røde Kors.

Siden 2012 har det blitt samlet inn mer enn 500 000 julegaver!

Hver desember koker det av aktivitet og giverglede i hele Norden, noe som betyr at hundretusenvis har fått en bedre jul.

Tusen takk til alle som har bidratt og til dere som vil bidra dette året!

Del ditt engasjement – hjelp oss å samle inn enda flere julegaver!

Hjelp oss å samle inn julegaver for en god sak gjennom å dele ditt engasjement med venner, nære og kjære! Tagg gjerne #ensomtjuletre #strawberryuniverse #wecare i sosiale medier.

 
3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.