Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Savoy Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Savoy

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Savoy ligger midt i Oslo sentrum, med byens kultur og uteliv like utenfor døren. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert i romprisen - hver dag.

Clarion Collection® Hotel Savoy 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Savoy

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
795 vurderinger
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4,5
Service
2

Bra beliggenhet - dårlig hotell

21. september 2023, Trondheim, Norge, Hege K

Det eneste som trekker opp er beliggenhet. Derfor 2 av 5. Hotellet er veldig slitent. Skittent rom, skitne vegger, lite fasiliteter på rommet og skittent bad. Ble meget negativt overrasket, ettersom…

Det eneste som trekker opp er beliggenhet. Derfor 2 av 5. Hotellet er veldig slitent. Skittent rom, skitne vegger, lite fasiliteter på rommet og skittent bad. Ble meget negativt overrasket, ettersom jeg trodde ett hotell med Clarion-navnet var bedre stilt. Blir ikke ett nytt besøk her.
Les mere
1

Verste hotellet jeg noensinne har bodd på

5. august 2023, , Janne O

Verste hotellet jeg noensinne har bodd på. Vi hadde regnet med støy utenfra når vi bor i sentrum av Oslo, men vi ble ikke opplyst av hotellet om at vi praktisk talt fikk rom oppå et diskotek som har e…

Verste hotellet jeg noensinne har bodd på. Vi hadde regnet med støy utenfra når vi bor i sentrum av Oslo, men vi ble ikke opplyst av hotellet om at vi praktisk talt fikk rom oppå et diskotek som har et hinsides støynivå til kl 03.00 på natta. Det er ikke noe sånt man forventer når man bestiller rom for å sove i. Det er helt umulig å sove, selv med alle vinduer lukket. Vi hadde forhåndsbestilt rom til i desember også, det blir avbestilt!! Kommer til å fraråde alle jeg kjenner til å bestille rom her.
Les mere
5

Amazing stay

13. juli 2023, , Asif F

Flott hotel og fantastisk service. Alt ligger rett i hjørnet. Fra gode restauranter til hyggelige barer. Dersom du skal hygge deg med en kveld ute i byen så ville jeg anbefalt dette hotellet. Verdt å…

Flott hotel og fantastisk service. Alt ligger rett i hjørnet. Fra gode restauranter til hyggelige barer. Dersom du skal hygge deg med en kveld ute i byen så ville jeg anbefalt dette hotellet. Verdt å bo her :)
Les mere
5

Fantastisk hotell

9. mai 2023, Kleppe, Norge, Veronicanl123

Fantastisk hotell! Supergod frokost, stort og flott rom, kjempegod seng, hyggelige ansatte, og god service. Beliggenheten var det heller ikke noe å si på. Stor sannsynlighet for at jeg overnatter he…

Fantastisk hotell! Supergod frokost, stort og flott rom, kjempegod seng, hyggelige ansatte, og god service. Beliggenheten var det heller ikke noe å si på. Stor sannsynlighet for at jeg overnatter her igjen, og vil absolutt anbefale å bo på dette hotellet.
Les mere
5

Sentralt, hjemmekoselig og med kveldsmat inkludert

18. april 2023, Levanger, Norge, KetilHveding

Historisk hotell med gode rom, hyggelig betjening og hvor det serveres god frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen. Preges litt å være et bygg som ikke er tilpasset moderne hotelldrift, men d…

Historisk hotell med gode rom, hyggelig betjening og hvor det serveres god frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen. Preges litt å være et bygg som ikke er tilpasset moderne hotelldrift, men dette er også med å gir hotellet sjarm. Ligger sentralt i Oslo sentrum og er et godt utgangspunkt for både business og plessure.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.