Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Gabelshus Oslo ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Gabelshus

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger på vakre Frogner i Oslo. Hotellet ligger i stille og pene omgivelser, med kort vei til butikker og restauranter. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert.

Clarion Collection® Hotel Gabelshus 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Gabelshus

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Et opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på et dypdykk i Oslos historie og kultur. Hotellets interiør er preget av historiske detaljer og en rekke fantastiske malerier.

Stille og vakkert nærområde

Med beliggenhet på vakre Frogner og kun en liten spasertur til Vigelandsparken, Aker Brygge og Slottet tror vi du vil få et hyggelig opphold i Oslo. Hotellet ligger i et flott boligområde og oppleves som stille men likevel sentrumsnært.  Les mer om Oslo her.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag serverer vi både frokost, fika og kveldsmat uten ekstra kostnad. Du kan lese mer om måltidene under Servicetilbud. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en drink. Måltidene kan nytes i en sjarmerende atmosfære inne eller på vårt fine terasseområde. Innendørs er spisestuen omgitt av veggmalerier med motiver fra områdets historie. Spisestuens spesielle atmosfære har vært bakgrunn for flere filminnspillinger og motefotograferinger.

Bibliotek, lenestoler og åpen peis

Clarion Collection Hotel Gabelshus byr på en rekke salonger med en gjennomført avslappende atmosfære. Hotellets bibliotek er innredet i en ærverdig stil hvor du kan koble av med en bok, se på tv eller nyte et glass vin. Peisestuen er innredet med antikke møbler og malt i beroligende farger. 

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har syv konferanserom med plass opptil 100 personer. Les mer om våre møterom her.

Hotellets historie

Hotel Gabelshus har en lang og spennende historie. Det herregårdslignende bygget ble reist i 1912 og var opprinnelige et pensjonat. De tre første daglige lederne og eierne var kvinner, den ene mer spesiell enn den andre. Frøken Sofie Sommerfeldt som drev pensjonatet fra 1918-45 bodde selv i bygningen sammen med sine to papegøyer. Hun var kjent for å la fuglene fly fritt i huset mens hun drev stedet med kjærlige og myndige hender om dagen, og gjerne røkte pipe sammen med gjestene om kvelden. Hotellet har flere ansatte som har jobbet her i over 20 og 30 år, spør de gjerne om de har noen morsomme historier på lur!

Kontakt

  • Gabels gt. 16 0272 Oslo , Norge

Finne frem til hotellet

T-bane

Nationaltheateret, 20 min gange.

Buss

Solli plass, 10 min gange.

Trikk

Skillebekk, 3 min gange.

Tog

Nationaltheateret, 20 min gange.

Fra flyplassen

Flytog eller lokaltog til Nathionaltheateret, trikk 13 til Skillebekk.

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Clarion Collection Hotel Gabelshus

Antall rom

111 rom - 226 sengeplasser

Antall møterom

7 stk - Fra 10 til 100 personer

Avstand til flyplassen

Gardermoen 55 km, ca 45 min
Torp 120 km, ca 1 time og 45 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.