Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Som gjest hos oss får du frokost, fika og kveldsmat hver dag.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I tillegg til våre fem Duplex-suiter kan vi også tilby to unike suiter på hele 50 kvadratmeter hver.

Operasjefens kontor og Bryllupssuiten er våre største og flotteste suiter. Begge suitene kan skilte med ca. 50 kvadratmeter fordelt på to etasjer. Disse suitene inkluderer tøfler, morgenkåpe, et utvalg av såpe- og kremprodukter samt Nespresso-maskin.

Operasjefens kontor med Styrerommet kan også benyttes som eksklusivet møterom for opptil ti personer. Etter sigende var det nettopp på dette rommet at sjefen for den gamle operaen hadde sitt kontor. Bryllupssuiten har også unike kvaliteter, da blant annet et stort badekar er plassert midt i stuen. Suitenes innredning er moderne med duse farger inspirert av Manhatten-stilen for å harmonisere med bygningens art deco-arkitektur.

Kontakt og booking

For mer informasjon eller booking av våre Signature Suites, vennligst kontakt hotellet på telefon +47 22 00 57 00 eller via cc.folketeateret@strawberry.no.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.