Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret Oslo ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Folketeateret

Oslo,  Norge

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Som gjest hos oss får du frokost, fika og kveldsmat hver dag.

Clarion Collection® Hotel Folketeateret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hos oss på Clarion Collection Hotel Folketeateret bor du på hotell i Oslo midt i hjertet av begivenhetene. Den sentrale beliggenheten er perfekt både for deg som reiser med jobb og deg som reiser i fritiden.

Midt i byen

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger i Folketeaterpassasjen på Youngstorget. Med sin beliggenhet midt i sentrum vil du her finne alt du trenger av kaféer, spisesteder, shopping og uteliv rett utenfor hotelldøren. Under samme tak finner du fantastiske Folketeateret, Norges største privatteater, hvor du kan få med deg unike forestillinger. Spør oss gjerne for aktuelle forestillinger og hjelp til bestilling av billetter. Det tar deg bare et par minutter å spasere til Oslo City, Oslo Spektrum, Jernbanetorget og mange flere av Oslos mest kjente attraksjoner. Praktisk talt på hotelltrappen finner du lekre spisesteder som Grilleriet, Taverna'n, Scarpetta Pasta Bar og Fiskeriet. Har du lyst på et glass deilig vin, en konsert eller en stilig cocktail ligger Internasjonalen og trendy Kulturhuset like rundt hjørnet, samt Torggata med sine mange serveringssteder. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd til hva du kan finne på i byen vår. Les mer om Oslo her

Pust ut hos oss

Som gjest på hotellet vårt skal du kunne senke skuldrene og kjenne at du er velkommen og hjemme. Clarion Collection Hotel Folketeateret er innredet moderne og elegant samtidig som vi har ivaretatt en avslappet atmosfære. Hotellet er et deilig pust i bakken etter spennende og hektiske dager i en by som aldri sover. Vi har alt fra standard enkeltrom til lekre suiter.

Fika og vår kveldsmat inkludert

Frokosten er selvsagt inkludert i romprisen. Det er også vårt ettermiddagskonsept fika, og ikke minst vår kveldsmat på kvelden med både suppe, salat og en varmrett. Du kan lese mer under Servicetilbud.

Fra opera til hotell

Hotel Folketeateret ligger i en av Oslos mest kjente bygninger og et av Norges flotteste art deco-hus. Bygningen ble tegnet på 1930-tallet og hentet inspirasjon fra Empire State Building i New York. På folkemunne ble huset kalt "Skyskraperen". Senere åpnet Folketeateret som fungerte som Oslos opera frem til den nye operaen i Bjørvika åpnet i 2008.

Kontakt

  • Storgata 21-23 0184 Oslo , Norge

Finn frem til hotellet

T-bane

Jernbanetorget T

Buss

Holdeplass Brugata

Fra flyplassen

Flytoget til Oslo S

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi på tlf +47 02323

Om Clarion Collection Hotel Folketeateret

Antall rom

160 rom (4 handikaprom)

Avstand til flyplassen

Gardermoen 54.1 km, ca 45 min
Torp 118 km, ca 50 min
Rygge 68 km, ca 50 min

Avstand til kollektivtrafikk

Ca fem minutters gange til bane, buss og trikk

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.