Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel® Runway ligger rett ved siden av rullebanen på Gardermoen. Hotellet har stor parkeringsplass rett utenfor døren og restaurantmuligheter i nærheten, perfekt beliggenhet om du er er på reise eller skal holde en konferanse.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Runway

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Alle gjester som overnatter kan nyte en riktig god hotellfrokost på hotellet. Det dekkes til stor frokostbuffet med alt du kan ønske deg av pålegg, egg, pølser, frokostblandinger, frukt og yoghurter. Hotellets frokostbuffet har mange økologiske alternativer som er merket tydelig. Frokosten serveres i vår restaurant.

Lunsj, konferansemiddag eller bankett for konferansedeltagere

Under konferanser serveres det deilige 2-retters med herlige varmretter fra alle verdens hjørner. Konferansemiddag eller bankett meny avtales på forhand med din kontaktperson på hotellet.

Barception

Etter et deilig måltid kan det være godt med et glass vin eller en drink før det er tid for kvelden. Ved vår Barception kan du få kjøpt deg en drink eller et glass vin om du ønsker det. Det er selvfølgelig også et godt utvalg av alkoholfri drikke for de som ønsker det.

Du får også kjøpt salater, youghurt,sandwicher, frukt, snacks i vår Delishop

Frokost

Mandag - Fredag  06.30 – 09.30
Lørdag - Søndag  06.30 – 10.30

Early Bird frokost serveres fra 04:00 hver dag

Deli Lobbyshop

Comfort Deli lobbyshop er åpent døgnet rundt.

Bar

Mandag - Søndag: 14.00 - 01.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.