Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Kåret til Norway's Leading Resort i 2023 av World Travel Awards. Norefjell Ski & Spa har i tillegg flere år blitt utnevnt til Norway's Best Resort Spa! Her finnes også ski in/ski out. Du finner oss under 2 timer fra Oslo.

Norefjell Ski & Spa 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Norefjell Ski & Spa

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Norefjell Ski & Spa er et prisvinnende og spennende ski- og sparesort i vakker fjellnatur ca. 2 timer fra Oslo. Hotellet tilbyr rekreasjon og et fornøyelig spa i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Opplev naturens mange sider i komfortable omgivelser med sunnhet og velvære i fokus.

Konferanse

Vår konferanseavdeling består av 14 møterom, hvor den største salen tar opptil 400 personer. I tillegg har vi Bøseter Kongresshall, med kapasitet opptil 650 personer. Hos oss får du ikke bare et møte, men en opplevelse. 

Spa og velvære 

Vår spaavdeling gjør godt for både kropp og sjel, hvor du skal få nyte uten å yte. Vi har en rekke behandlinger inspirert av ren nordisk natur, eller du kan besøke etasjen med fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Her finner du også vår utendørsspa, med varme boblebad med utsikt over fjellene. På en skyfri dag ser du helt til Gaustatoppen!

Aktiviteter for alle 

Norefjell byr på en rekke aktiviteter i alle årstider. Resortet kan tilby ski inn/ski ut til Norefjell Skisenter. Spenn på deg skiene utenfor hotelldøra, og du er i gang. På slutten av dagen kan du parkere skiene og komme inn i varmen til en god middag eller kopp kakao. Vi har en 16 meter høy innendørs klatrevegg som du møter idet du kommer inn hovedinngangen (tør du å klatre til toppen?), spa, svømmebasseng og treningrom.

Restaurant 815 

I vår restaurant finner du kanskje hotellets beste utsikt. Vårt kjøkken fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som gir deg både en kulinarisk opplevelse og energi for neste dag. En ski- eller fjelltur er ikke fullkommen uten næringsrik mat.

Bar

Lobbybaren er det perfekte møtestedet før middagen eller når du ønsker å nyte ettermiddagssolen på terrassen. 

Natur og dyreliv

Hotellets visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjell sin natur og dyreliv, motiv som går igjen og tas opp i alle deler av hotellet. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Priser

Hotellet ble kåret til Norway's Leading Spa Resort 2010, 2011, 2015-2020 og 2022 samt Norway's Leading Resort i 2015-2019, 2020, 2022 og 2023 av World Travel Awards, og vant også prisen "Merket for god design" i 2010. Hotellet ble også kåret til Norway's Best Ski Hotel 2014, 2015 og 2016 av World Ski Awards og Country winner 2016 og 2017: Luxury Resort Spa – World Luxury Spa Awards. Hotellet har i tillegg vunnet 2 priser i Haute Grandeur 2016.

Kontakt

  • Bøseter 3543 Norefjell , Norge

Finn frem til hotellet

Med buss

Egen skibuss fra Oslo i helger og ferieperioder under skisesongen.

Med taxi fra Noresund

Krødsherad Taxi tlf +47 93455252
Taxi Noresund tlf +47 90101851

Om Norefjell Ski & Spa

Antall hotellrom 

244 stk (121 dobbeltrom og 123 suiter) 

Antall leiligheter i landsbyen

161 stk

Avstand flyplass

Oslo Lufthavn Gardermoen (2 timer)

Avstand Oslo

Ca. 2 timer med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.