Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Se alle hotell i Narvik, Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og fem minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
443 vurderinger
3,5
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Bra standard

27. mai 2023, Bergen, Norge, Trehar

Blei møtt av hyggeleg personale i skranken. Fekk info om kor parkera MC gratis, men ute på fortau. Ganske bra rom som var reint. Opplevde senga som bra. Frukosten var heilt OK. Hotellet ligg sentralt.

Blei møtt av hyggeleg personale i skranken. Fekk info om kor parkera MC gratis, men ute på fortau. Ganske bra rom som var reint. Opplevde senga som bra. Frukosten var heilt OK. Hotellet ligg sentralt.
Les mere
4

Meget bra hotell

9. mai 2023, Vestlandet, Norge, Rogalending

Meget bra hotell. God frokost. God service. Restaurantkjøkken under ombygging, redusert tilbud. Flott beliggenhet i forhold til både sentrum og Ofotbanen/Artic train. Manglet parkering. Surt og kaldt…

Meget bra hotell. God frokost. God service. Restaurantkjøkken under ombygging, redusert tilbud. Flott beliggenhet i forhold til både sentrum og Ofotbanen/Artic train. Manglet parkering. Surt og kaldt snøvær, men fikk likevel ikke ned temperaturen på rommet.
Les mere
2

Lite bra

15. oktober 2022, , Cathrine J

Hadde bestille Superior for 3 pers. Når vi kom dit ble vi møtt av en hyggelig jente i resepsjonen. Vi fikk rom i den gamle delen. Fin utsikt. D var ikke reid opp eller gjort klart t pers nr 3 i rommet…

Hadde bestille Superior for 3 pers. Når vi kom dit ble vi møtt av en hyggelig jente i resepsjonen. Vi fikk rom i den gamle delen. Fin utsikt. D var ikke reid opp eller gjort klart t pers nr 3 i rommet. (Jeg hadde sett hvilket rom nr vi skulle ha siden tidlig på dagen i appen så dette visste nok personalet også) ringte til resepsjonen og samme hyggelige jente kom opp og fikset seng og håndklær. Utover det vil jeg bare si at rommet var støvete på overflater, det var søppel bla banan skall på badet og badet va veldig kaldt. Under frokosten var det fritt for stekt egg (vi kom kl 09) og blei ikke fylt på før vi var ferdige iallefall. De bløtkokte eggene var mildt sagt hard kokt. Lite rene glass. Så alt i alt så var hun hyggelige jente i resepsjonen det som dro opplevelsen opp.
Les mere
3

God service

2. september 2022, Follo, Turistsjef-Johansen

BELIGGENHET: Ved E6 gjennom byen. Like ved et kjøpesenter. ROM: Vi hadde kontakt med en hyggelig resepsjonist på telefon noen dager før ankomst for å be om et rom som ikke vender mot trafikken. Det gi…

BELIGGENHET: Ved E6 gjennom byen. Like ved et kjøpesenter. ROM: Vi hadde kontakt med en hyggelig resepsjonist på telefon noen dager før ankomst for å be om et rom som ikke vender mot trafikken. Det gikk helt i orden (nr. 256), for rommet var mot "bakgården" og en sidegate på oversiden av hotellet. Rommet var greit nok, men en av stolene hadde ganske slitt trekk, og bakveggen til senga var også slitt. Slike ting trekker jo ned helhetsinntrykket. PARKERING: Vanligvis skal det være mulig å parkere i kjøpesenterets garasje, men denne var stengt for helgen på grunn av oppussing. Vi endte opp med gateparkering like ved hotellet - det gikk bra.
Les mere
5

Et av de deiligste stop over opphold vi har hatt

13. juli 2022, Oslo, Norge, QExcellent

Sommerpatruljen har nådd Narvik. I fjor sommer prøvde vi Scandic og det var ganske bra. Denne gangen var det Quality sin tur. Vi var tidlig ute men fikk rom med en gang. Meget vennlig, serviceminded…

Sommerpatruljen har nådd Narvik. I fjor sommer prøvde vi Scandic og det var ganske bra. Denne gangen var det Quality sin tur. Vi var tidlig ute men fikk rom med en gang. Meget vennlig, serviceminded og hjelpsom dame I resepsjonen. Parkering var i kjøpesenteret rett ved siden av. Når du så ser at rommet har sitt eget navn så er det ikke rart at forventningene stiger. For et vakkert rom! Som å komme inn i en koselig hytte med dempet belysning og stearinlys(LED) . Nydelig utsikt over fjorden. Deilig stor seng og et vakkert bad. Nesten så man hadde mer lyst til å bli på rommet. Vi følte oss i aller høyeste grad verdsatte som stamkunder. Noe støy fra veien utenfor, men gode blendingsgardiner holder midnattsolens stråler borte. Frokosten var meget god og med mange valgmuligheter. Det var nesten fullt hus allerede ved starten. Skyldes nok full buss med turister som skulle dra tidlig. Personalet var raske og effektive med å rydde bort. Vennlige og smilende. Hyggelig spisesal med grei inndeling av noen rolige, mindre områder. Utsjekk, effektivt og vennlig Dette var bra Quality Grand Royal!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.