Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Royal Narvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Royal

Narvik,  Norge

Quality Hotel Grand Royal er et fullservice konferansehotell kun ett minutt fra Narvik togstasjon og fem minutter fra Narvikfjellet alpinanlegg. Hotellet er tilrettelagt for kreative konferanser med inspirerende arktisk natur på alle kanter.

Quality Hotel™ Grand Royal 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Quality Hotel Grand Royal er byens største hotell med masse spennende historie i veggene. Vi er lokalisert i sentrum av Narvik, med flybussen rett utenfor døren. Velkommen til oss!

Om hotellet 

Quality Hotel™ Grand Royal har 139 hotellrom, med konferansekapasitet på opptil 500 deltakere. Vi har to restauranter med fokus på lokale råvarer satt i to helt ulike matkonsepter. Hotellet har en lang historie som strekker seg tilbake til tidlig 1900-tallet, og var blant annet base for tyskerne under 2. verdenskrig. Historien vår er svært spennende og viktig for oss.

Vi elsker opplevelser 

Du finner oss i hjertet av Narvik med gangavstand til både fjell, fjord, kjøpesenter og museum. Vi hjelper deg gjerne med å finne aktiviteter som passer til ditt opphold. Narvik har mange spektakulære opplevelser å tilby, som vandring, skiløyper, golf, fjordcruise, togtur og museum. 

Restauranter 

De gode matopplevelsene får du hos oss. Tradisjonsrike Rallar`n Pub & Kro er et spisested som tilbyr gode smaksopplevelser i en koselig atmosfære. Dette er et populært spisested blant lokalbefolkningen og er kjent for de saftige biffene. På Linken Restaurant & Bar i toppetasjen får du panoramautsikt over fjord og fjell. Her serverer vi spansk tapas med inspirasjon fra Nord-Norge. 

Konferanse hos oss

For at du skal kunne finne det som passer perfekt for din anledning, kan du velge mellom åtte møterom i forskjellige størrelser med Royal Hall som den største som kan huse omlag 500 deltakere. 

Vårt personale er tilgjengelig for å hjelpe deg med å organisere detaljene. Les mer om våre konferansefasiliteter.

Arrangementer og selskaper 

Vi satser på gode smaksopplevelser og har et personale som får energi av å gi god service. La dette bli rammene for ditt neste arrangement. Vi har god erfaring med oppvarting til både bryllup, konfirmasjoner, jubileum, minnestunder og andre viktige dager.

Kontakt

  • Kongensgate 64 8500 Narvik , Norge

Finne frem til hotellet

Tog

Narvik Togstasjon

Buss

Narvik Bussterminal

Fra Harstad/Narvik lufthavn Evenes - EVE

Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Narvik Taxi, 
telefon +47 07550.  

Om Quality Hotel Grand Royal

Antall rom

139 rom

Antall konferanselokaler

1 stk - 500 deltagere
11 møterom

Avstand til flyplass

EVE lufthavn, 57 km
ca 50 min med bil

Avstand Narvik Bussterminal

400 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.