Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Helma Mo I Rana ,  Norge

Se alle hotell i Mo I Rana, Norge

Clarion Collection® Hotel Helma

Mo I Rana,  Norge

Velkommen til Clarion Collection Hotel Helma, et hyggelig og hjemmekoselig hotell i sentrale Mo i Rana. Hver dag er frokost, Fika og Evening Meal inkludert for våre gjester.

Clarion Collection® Hotel Helma 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,5
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Helma

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
522 vurderinger
4,5
Rom
5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
5
Service
5

Topp hotell, på alle måter😊👍

6. februar 2024, , Pål T

Fineste hotellet. Alt ok. Hyggelig betjening, deilig mat, fine rom, rent og pent; hva skal man si mer😊? Kommer gjerne hit igjen vi, neste gang😊. Må skrive minst 200 tegn står det her, så må bare for…

Fineste hotellet. Alt ok. Hyggelig betjening, deilig mat, fine rom, rent og pent; hva skal man si mer😊? Kommer gjerne hit igjen vi, neste gang😊. Må skrive minst 200 tegn står det her, så må bare fortsette å skrive da. Sovet godt, spist godt😊😊.
Les mere
5

Super Hotel Helma!

1. desember 2023, Ålesund, Norge, 140runarl

Hvis man ønsker en avslappet atmosfære, de beste matretter til kvelds med nydelige desserter og fika med magiske kaker, så er dette plassen å bo. De ansatte er super hyggelige, ordner og styrer. Man b…

Hvis man ønsker en avslappet atmosfære, de beste matretter til kvelds med nydelige desserter og fika med magiske kaker, så er dette plassen å bo. De ansatte er super hyggelige, ordner og styrer. Man blir virkelig sett som gjest. Atmosfæren er uformell med likevel profesjonell. Mange som gjorde inntrykk (husker dessverre ikke navnene), men adm. dir på huset er en kar som rett og slett er unik. Tusen takk for en fantastisk omelett du laget til meg! Så hvis man ønsker et magisk opphold i Mo, så er helma plassen å bo. Det er garage tilknyttet hotellet. Her må man betale, men det er verdt prisen nå om vinteren. Avslutter med et lite dikt: Gjestfriheten stråler som nordlysets dans, Velkommen til Helma, hvor hjertet får sjansen. Hotellet står stolt, som en perle i snø, Et hjem borte fra hjemmet, et sted å føle seg ro. Atmosfæren her, som et kjærlig omfavnet smil, Mo omfavner deg, lar sjelen hvile en stund. Fra skumring til morgenrød, en evig sirkel av ro, Så kom, la oss sammen vandre i Mo's favn, Hotel Helma venter, et sted der kjærlighet er. I dette lille hjørnet av verden, en skjult skatt å forstå, Mo og Hotel Helma, en duett av atmosfære, slik bare drømmer kan få. Takk for meg :-)
Les mere
5

Terningkast 6

10. september 2023, , William U

Egentlig ikke mye annet å si at dette hotellet er ypperlig på både service, rom kvalitet, fantastisk frokost fantastisk middag.. De som driver dette hotellet har skjønt hvordan man begeistrer på alle…

Egentlig ikke mye annet å si at dette hotellet er ypperlig på både service, rom kvalitet, fantastisk frokost fantastisk middag.. De som driver dette hotellet har skjønt hvordan man begeistrer på alle nivå..
Les mere
5

Gjennomført bra

3. september 2023, , steinar h

Kveldsmåltidet var velig bra med godt utvalg av salater og tilbehør til kjøttet. Frokostbuffeten var godt over snittet. Personalet var hjelpsomme og imøtekommende. Rommet var rent og hyggelig. I tille…

Kveldsmåltidet var velig bra med godt utvalg av salater og tilbehør til kjøttet. Frokostbuffeten var godt over snittet. Personalet var hjelpsomme og imøtekommende. Rommet var rent og hyggelig. I tillegg var det inkludert tilgang til et stort og moderne treningssenter med åpningstid 05:00 til 24:00.
Les mere
5

Det beste hotellet i Mo i Rana. Veldig sentralt.

2. september 2023, Trondheim, Norge, palrestad

Jeg har bodd på dette hotellet nå 4 ganger på 2 år. 2-3 netter hver gang. Det er like hyggelig hver gang. Personalet er fantastisk. Maten er super og beliggenheten er helt i sentrum på Mo. Så dette ho…

Jeg har bodd på dette hotellet nå 4 ganger på 2 år. 2-3 netter hver gang. Det er like hyggelig hver gang. Personalet er fantastisk. Maten er super og beliggenheten er helt i sentrum på Mo. Så dette hotellet anbefales veldig. Det er også veldig praktisk for deg som kommer med bil. For det er lett å parkere der.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.