Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand Larvik Larvik ,  Norge

Quality Hotel™ Grand Larvik

Larvik,  Norge

Quality Hotel Grand Larvik har nye hotellrom og nytt konferansesenter. Hotellet ligger vis a vis Indre havn og strandpromenaden med vakker utsikt over fjorden. Passer godt for de store og små møtene. Velkommen!

Quality Hotel™ Grand Larvik 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand Larvik

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Grand Larvik er nyrenovert, i april 2022 åpnet vi en helt ny konferanseavdeling som rommer til sammen 380 gjester, og tilsammen 139 rom. Nye Quality Hotel Grand Larvik er en del av Grandkvartalet i Larvik. Hotellet har en unik beliggenhet ved fjorden og med Larvik sentrum i ryggen, og Larviksfjorden foran seg. 

Midt i Vestfold og Telemark

Hotellets sentrale og sjarmerende beliggenhet gir kort vei til Larvik sentrum, jernbanestasjon ligger unna meters gange unna og Larviks varierte kulturtilbud på Kulturhuset Bølgen. Opplev Norges solkyst med sine 50 strender, Bøkeskogen, Mølen, Farrisvannet, Larvik Golfbane, Foldvik Familiepark, Høyt&Lavt og områdets mange andre spennende aktiviteter. I tillegg er det kort vei til alle viktige trafikknutepunkt som E18, tog, buss, ferge og Torp flyplass.

Restauranter

I hotellets restaurant, Grand Bistro, får du servert god mat med en kreativ vri. Menyen består av smaksrike retter, der sesong og råvare er i fokus. I sommermånedene er du også velkommen til hotellets populære bryggerestaurant Pakkhuset! Ferske reker, nydelig à la carte, byens beste burgere og vedfyrt italiensk steinovnspizza. Du er hjertelig velkommen til en leken og ikke minst minnerik matopplevelse.

Konferanse i Larvik

Hotellets nye konferanselokaler har kapasitet på inntil 380 personer fordelt på flere konferanserom.
Vår største sal er på nesten 300 kvm, og kan deles i to. Et flott styrerom, og flere mindre saler i vår nybygde avdeling. 

Mange muligheter for konferanser og møter

På hotellet finnes lokaler i flere størrelser og for alle anledninger. Viksfjord og Grand Bistro er et flott syn når de er dekket til bryllup, jubileum, barndåp eller konfirmasjon. Hummeren egner seg for mindre selskaper, mens Toppsuiten danner en fin ramme rundt mindre sammenkomster. 

Kontakt

  • Storgata 39 3251 Larvik , Norge

Finne frem til hotellet

Med tog

Larvik togstasjon

Med buss

Larvik stasjon

Med båt/Superspeed

10 minutter (med bil) fra fergeterminal i Larvik

Med taxi

Vestfold Taxi +47 33 42 02 00

Om Quality Hotel Grand Larvik

Antall rom

136 rom - 400 sengeplasser

Antall konferanselokaler

9 stk - totalt plass til 350 deltagere

Avstand flyplass

Torp Sandefjord Lufthavn (22 km)
Oslo Lufthavn (160 km)

Avstand tog og kollektivtrafikk

Larvik stasjon (100 meter)

Avstand til havn

Larvik fergeterminal: 10 minutter med bil

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.