Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Se alle hotell i Larvik, Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad er plassert delvis på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Hotellet ideelt for konferanser, romantisk helg eller venninnetur. Nyt utsikt, sjøluft, god mat og et unikt spa på Farris Bad.

Farris Bad 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Farris Bad

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til fantastiske Farris Bad. Her finner du nyttig informasjon om hotellet, og spesielt om vår spaavdeling. Om du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med hotellet.

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen i vår restaurant med utsikt mot havet, Stavern og Svenner fyr. Med fokus på sunne og energiske råvarer, komponerer vi en innholdsrik frokostbuffet, inkludert kaffe og juice. Frokost er alltid inkludert i romprisen.

Wifi

Vi har trådløst internett tilgjengelig for alle våre gjester på samtlige hotellrom, konferanselokaler og fellesområder. 

Parkering

Hotellet tilbyr innendørs parkering til 250 NOK per døgn eller utendørs parkering for 260 NOK per døgn. Foran hotellets inngang har du mulighet til korttidsparkering for henting eller levering, samt handicap-parkering. 

Tidlig innsjekk og sen utsjekk?

Forutsatt at hotellet har kapasitet, kan du oppgradere oppholdet ditt med tidlig innsjekk (fra kl 14.00) og sen utsjekk (kl 14.00). Ta kontakt med hotellet for informasjon og booking. Tidlig innsjekk koster 400 NOK og sen utsjekk koster  500 NOK. 

Oppgradering og suiter

Gjør opplevelsen komplett med en oppgtadering til en av våre suiter. Alle har panoramautsikt mot havet og stort bad med badekar.Ta kontakt for mer informasjon og priser på oppgradering. Les mer og se bilder av våre Suiter her

Spa

Vi ønsker at gjester som skal til behandling møter opp minimum 15 minutter før behandling. Ved forsinket ankomst til behandlingstiden kunne avkortes. Spa er mobilfri sone. På Farris Bad brukes fortrinnsvis spahotellets eget badetøy. Som boende gjest er dette inkludert i oppholdet. Eget badetøy (med unntak av bermudashorts) kan også benyttes. Inkludert i entré er lån av badekåpe, håndkle, peshtemal, tøfler samt frukt, te og vann. Du kan fritt benytte treningsrom og bli med på spa-aktiviteter og yogatimer.

Barn på spa

Barn under 16 år har ikke adgang til spa.

Trenger du veiledning?

Våre ansatte kan hjelpe deg å planlegge et program som passer ditt behov og ønsker. Ta kontakt med oss på telefon 33 19 60 00.

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl. 16.00
Utsjekk senest kl. 12.00

Tidlig innsjekk og sen utsjekk mot avtale

Frokost

Mandag - fredag: 0630 – 10.30
Lørdag - søndag: 07.00 – 11.00

Lunsjbuffet

Mandag - fredag: 11.30 – 14.30
Lørdag - søndag: 12.00 – 15.00

Middag

Mandag - søndag: 18.00 - 22.30

Seaside Lounge & Foodbar

Mandag - torsdag: 15.00 – 00.00
(Matservering 15.00 - 22.00)

Fredag - lørdag: 13.00 – 01.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Søndag: 13.00 – 00.00
(Matservering 13.00 - 22.00)

Farris Bad Spa

Mandag - torsdag: 07.00 - 22.00
Fredag - søndag: 07.00 - 23.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.