Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Skjærgården

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken har fokus på gode råvarer fra nærområdet.

Lokale og ferske råvarer

Til alle måltider er vi opptatt av av å servere god og sunn mat, og vi strekker oss langt for å kunne benytte oss av lokale råvarer. Hotellet ligger i strandkanten med sjøen som nærmeste nabo, og det liker vi å bruke som en fordel i matlagingen. Derfor har vi fersk fisk på menyen hver eneste dag.

Reker på terassen

I sommersesongen kan du nyte ferske reker fisket rett utenfor døren vår på terassen. Vi serverer de beste rekene fra Langesund Fisk. Spør du oss er rekene en god nok grunn i seg selv til å besøke Langesund. Fjern først hodet, deretter halen, nyt rognen og legg resten på en fersk skive loff, skvis litt sitron over, lukk øynene og ny smaken av sommer og sol.

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 35 97 81 00 eller på e-post q.badeparken@strawberry.no


Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 12.00 - 14.00 (må forhåndsbestilles)
Lørdag: 12.00 - 15.00
Søndag: Stengt

Middag

Mandag - Torsdag: 19.00 - 21.00
Fredag-Lørdag 18.00-21.00
Søndag: Stengt

Pizzameny

Mandag - fredag: 16.00 - 22.00
Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag 11.00 - 17.00

Bar

Mandag - lørdag: 16.00 - 01.00
Søndag: Stengt


Åpningstider kan vaierer i helger og ferier. Ta kontakt med hotellet for akutuelle åpningstider. Vi har andre åpningstider på 17.mai, som du ser HER

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.