Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norge

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norge

Quality Hotel Skjærgården ligger ytterst ute i Langesunds vakre skjærgård. Med badeland og konferanselokaler passer hotellet for både familie og forretningsreisende. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til vår nyrenoverte restaurant og bar! Nyt mat og drikke med flott utsikt over sjøen.

Velkommen til vår restaurant

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smakskombinasjoner hvor alt lages med glede, og nyskapning og kreativitet alltid er våre hjørnesteiner i både planlegging og gjennomføring. Restauranten kan ta i mot opptil 300 gjester til middag, og har to chambre séparée for de anledningene hvor du ønsker deg muligheten til å lukke igjen døren.

Frokost

Vi serverer frokost hver morgen i vår restaurant. Da finner du et godt og bredt utvalg av brød, frokostblandinger, en rekke pålegg og varmretter, frukt og grønnsaker, og et utvalg økologiske produkter.

Lunsj

Vi serverer lunsj på terrassen i sommer fra 12.00 til 17.00. Skulle været være dårlig, serveres det lunsj inne i restauranten mellom 13.00 og 15.00.

Middag

Middagen er dagens høydepunkt for mange, og vi tar ikke lett på oppgaven. Nå i sommer serverer vi disker vi opp med en skikkelig middagsbuffet. Plukk og miks det du selv ønsker, alt er lov, både for store og for små.

Pizzameny

Noen ganger er det eneste som gjelder til middag, en skikkelig pizza. Derfor serverer vi hjemmelaget pizza hver dag hele uken, fra midt på dagen til sent på kveld. Litt luksus på ferie skal man kunne unne seg. Vi har både italiensk pizza med tynn bunn, men også en skikkelig amerikansk pizza med tykkere bunn.

Bar

Vår bar er åpen alle dager med unntak av søndag. Her har du muligheten til å synke ned i en stol, senke skuldrene og nyte noe godt å drikke etter lang dag. 

Bestille bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel på telefon +47 35 97 81 00 eller via e-post q.badeparken@strawberry.no

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 10.30
Søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 12.00 - 14.00 (må forhåndsbestilles)
Lørdag: 12.00 - 15.00

Søndag: Stengt

Middag

Mandag - Torsdag: 19.00 - 21.00

Fredag-Lørdag 18.00-21.00

Søndag: Stengt

Pizzameny

Mandag - fredag: 16.00 - 22.00

Lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag 11.00 - 17.00

Bar

Mandag - lørdag: 16.00 - 01.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.