Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
339 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

God opplevelse!

2. august 2023, , Fjellrosa

Supert hotell. Litt varierende service blant de ansatte, som alle steder. Men stort sett super service! Vi hadde et fint opphold, god mat, gode senger. Stort fint familierom. Rent og pent! Sentralt!…

Supert hotell. Litt varierende service blant de ansatte, som alle steder. Men stort sett super service! Vi hadde et fint opphold, god mat, gode senger. Stort fint familierom. Rent og pent! Sentralt! Anbefales!
Les mere
5

Flott hotell i hjertet av Kristiansund

17. oktober 2022, , ThomasFGilton

Et fantastisk flott hotell med unik beliggenheten min i hjertet av Kristiansund. Flott utsikt over hele byen. Hotellet er moderne samtidig som det har et ærverdig preg over seg. En smilende og imøte…

Et fantastisk flott hotell med unik beliggenheten min i hjertet av Kristiansund. Flott utsikt over hele byen. Hotellet er moderne samtidig som det har et ærverdig preg over seg. En smilende og imøtekommende betjening ønsket meg velkommen Undertegnende kom reisene med elbil og hotellet hadde 3 ladere slik at jeg fikk ladet bilen. Tusen takk for et flott opphold!
Les mere
2

Slitent hotell med stiv pris.

12. september 2022, Oslo, Norge, liljapus

Her kommer man til en lobby som i utgangspunktet er ganske fresh og man får da en viss forventning om resten…. Vi hadde rom i 7. etasje og trodde først vi hadde gått feil da vi ble henvist til en hei…

Her kommer man til en lobby som i utgangspunktet er ganske fresh og man får da en viss forventning om resten…. Vi hadde rom i 7. etasje og trodde først vi hadde gått feil da vi ble henvist til en heis fra langt tilbake i tid. Vel oppe i etasjen var det en mørk og lite innbydende gang som ledet til et veldig lite rom. Utsikten var fin, men det var også det man tydeligvis betalte for her. Vi valgte grand hotell fordi det var et av de dyreste da vi sjekket, og antok da også at det skulle være et av de fresheste. Så feil kan man ta. Meget slitent rom… sprekker i veggen og avskalling på karmene inne på badet. En lenestol med masse gamle flekker på. I dusjen var det dispenser med 1 stk produkt som skulle dekke hår og kropp. Vi ba om ekstra håndklær på kvelden, da vi var 2 voksne og en baby. Fikk da 1 ekstra håndkle, ikke et ekstra sett. Veldig tynne og slitte håndklær også. Alt i alt- ganske skuffet over denne opplevelsen. Eneste grunn til at jeg gir 2, er utsikten!
Les mere
4

Veldig fornøgd

27. august 2021, , gretelivt

Vi var veldig fornøgde med hotellet og oppholdet. Stort, smakfullt innreda rom (oppgradert), litt lite bad, men reint og fint. God frukost. Hyggelige tilsette som gav oss gode svar og anbefalinger på…

Vi var veldig fornøgde med hotellet og oppholdet. Stort, smakfullt innreda rom (oppgradert), litt lite bad, men reint og fint. God frukost. Hyggelige tilsette som gav oss gode svar og anbefalinger på restauranter.
Les mere
4

Trygt og godt

3. august 2021, , magnen2018

Tradisjonsrikt hotell midt i byen som nå er blitt en del av Stordalens imperium i kategorien Choice. Modernisert innvendig med god plass i resepsjon og restaurant. Hyggelig betjening og akseptable pri…

Tradisjonsrikt hotell midt i byen som nå er blitt en del av Stordalens imperium i kategorien Choice. Modernisert innvendig med god plass i resepsjon og restaurant. Hyggelig betjening og akseptable priser. Grei, gammeldags frokostbuffet med alt man behøver. Anbefales.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.