Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund Kristiansund ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansund, Norge

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Kristiansund,  Norge

Quality Hotel Grand ligger i sentrum av Kristiansund. Lyse konferanselokaler og kort avstand til byen gjør dette hotellet til et naturlig valg når du skal holde konferanse i Kristiansund eller bare slappe av en helg.

Quality Hotel™ Grand, Kristiansund 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Grand, Kristiansund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Grand Kristiansund! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper du skal finne svarene her.

Parkering

Vi har egen parkeringsplass mellom våre hotellbygg. Parkeringsbevis kjøpes i resepsjonen for 115 NOK per døgn, eller man kan benytte automat. Parkeringsplassene foran hotellet er ikke hotellets plasser.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Grand Kristiansund er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Bagasjerom

Hotellet har ikke eget bagasjerom som er avlåst, men bagasje kan oppbevares i garderoben på eget ansvar. Verdisaker kan lagres i resepsjonen.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har inkludert trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsjonen, eller logg deg inn med ditt medlemsnummer. 

Transport til flyplass

Vår beliggenhet er 7 km fra Kristiansund Lufthavn Kvernberget, og ved normal trafikk kan du beregne ca 15 minutters reise med taxi. Det går også buss til flyplassen, spør i resepsjonen om nærmeste holdeplass. Vi bestiller gjerne taxi for deg men anbefaler at du bestiller på telefon 71 67 22 22 (om du bestiller fra mobil får du en bekreftelse på SMS).

Vask og rens

Ved levering av tøy før kl 10.00 vil dette bli returnert samme dag og kan hentes i resepsjonen etter kl 17.00. Prisliste finnes på hotellrommet.

Oppgradere ditt besøk

Ønsker du å oppgradere rommet ditt kan kontakte hotellet på telefon 71 57 13 00 eller på epost q.kristiansund@strawberry.no 

Kaffe og te

Vår kaffebuffet i lobbyen er tilgjengelig under hele oppholdet og er inkludert i prisen. Her byr vi på kaffe, te og sjokoladedrikk samt Pure Water, vann med og uten kullsyre. Fram til kl 20.00 (mandag til fredag) kan du også tappe din egen soft-is. Det kan forekomme at maskinen er stengt på grunn av periodisk vask. 

Workation?

Vi har to PCer i lobbyen til fri benyttelse. Disse har tilgang til internett.

For dronepiloter

Vi ønsker å gjøre våre gjester oppmerksomme på dronereglene i Kristiansund. Skal du fly drone innenfor forbudssonen på 5 kilometer, må du ha tillatelse fra det lokale flytårnet.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på +47 71 57 13 00 eller via 

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra kl. 15.00
Utsjekk før kl. 12.00

Frokost

Mandag: 06.00 - 10.00
Tirsdag: 06.00 - 10.00
Onsdag: 06.00 - 10.00
Torsdag: 06.00 - 10.00
Fredag: 06.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 10.00
Søndag: 07.00 - 10.30

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.