Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

 • Seng med pute, lampe, lenestol i Standard dobbeltrom ved Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand, bare 200 meter fra stasjonen. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Kristiansand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Start dagen med en frisk og sunn frokost hos oss. Vi byr på masse godt og flere økologiske produkter. Kom gjerne inn og nyt hotellfrokosten selv om du ikke er boende gjest. For kun 175,- kan du spise så mye du orker! Barn betaler halv pris. Gi oss beskjed om du har allergier, så skal vi ordne noe til deg også.

Frokosttider:

Ukedager kl. 06:30 - 09:30
Lørdag og søndag kl. 07:30 - 11:00
Alle dager Earlybird fra kl. 05:00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på helligdager. Kontakt hotellet for de aktuelle åpningstidene.

Parkering

Det pågår midlertidig gravearbeid i Skippergata ved hotellet, og gaten er stengt for innkjøring med bil. Vi anbefaler parkering i Vestre Torv P-hus, med innkjøring fra Henrik Wergelandsgate med direkte inngang til hotellet på øverste plan. Parkering gjelder mot en avgift.

Møterom

Comfort Hotel Kristiansand har moderne møterom med kapasitet på inntil 25 personer. Lokalene er utstyrt med det siste av tekniske løsninger for å sikre en vellykket konferanse. Lokalet er egnet for mindre konferanser, styremøter og jobbintervju. Vi har frisk frukt, deilige muffins og hjemmelagde sandwich på menyen, så dere kan ta en velfortjent pause. Fyll på med energi og strekk på bena i lobbyen. Service crew i resepsjonen hjelper deg gjerne når du trenger det. Ta kontakt – vi sender gjerne et tilbud til deg!

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller for å booke konferanse på 38 07 94 00 eller via 

Barception

I barception kjøper du produkter som småretter, yoghurt, drikke og snacks til hyggelige priser. Barception er åpen døgnet rundt. Vi dropper den tradisjonelle dyre minibaren og selger alt du trenger her. Trenger du et glass? Vi låner deg fra Barception. Du finner oss i lobbyen.

Åpningstider:

Alle dager: Døgnet rundt 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på helligdager. Kontakt hotellet for de aktuelle åpningstidene.

Treningsrom

Vi har et fresht treningsrom hvor du kan trene så mye du vil. Kanskje en frisk morgenøkt på tredemøllen eller pushe vekter før leggetid? Alltid åpent. Vi har Kinesis One, tredemøller, stepmaskiner, sykkel, og vekter.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider på helligdager. Kontakt hotellet for de aktuelle åpningstidene.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

Lazy Sunday

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi deg beholde rommet frem til klokken 18:00 alle søndager uten ekstra kostnader. Så snooze i vei! Det går også ofte fint å sjekke inn litt tidligere eller senere andre dager også, forutsatt at vi har kapasitet, mot avgift.

Laundromat

Hvis favorittskjorten også må vaskes finner du vaskeritjenester bak Barception i første etasje (50.-/vask og 90.-/vask+tørk).

Wifi

Hele hotellet har selvsagt gratis wifi. Bare velg nettverket «Comfort Hotel», så er du inne! Enkelt og greit.

Andre tjenester

 • Gratis WiFi
 • Økologisk frokost
 • Joggerute
 • Heis
 • Gjestevaskeri
 • Innendørs parkering
 • Flatskjerm
 • TV
 • Sammenhengende rom
 • Kopimaskin
 • Kjæledyr tillatt
 • Treningsrom
 • Handikap-rom
 • Hotellet er fullstendig tilgjengelig for handikappede
 • Turområde
 • Badekar på utvalgte rom
 • Ismaskin
 • Strykejern og strykebrett
 • Møterom
 • Mikrobølgeovn
 • 100 % røykfritt hotell
 • Bar

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.