Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge
  • Seng med pute, lampe, lenestol i Standard dobbeltrom ved Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og annerledes hotell, med supersentral beliggenhet midt i Kristiansand, bare 200 meter fra stasjonen. Her får du fine rom, treningsrom åpen døgnet rundt og moderne konferanselokaler.

Comfort Hotel® Kristiansand 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,7
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Kristiansand

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand. Her kommer litt smart info til deg som har lyst til å bo hos oss.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av hotellet, les mer om parkering her.

Vi anbefaler parkering i Lillemarkens Parkeringshus som ligger tvers overfor hovedinngangen, som er det rimeligste. I tillegg finner du Vestre Torv P-hus, med innkjøring fra Henrik Wergelandsgate som har direkte inngang til hotellet på øverste plan.

Bagasjerom

Du kan plassere din bagasje i vårt bagasjerom både før og etter at du har sjekket inn, uten ekstra kostnader. Vi hjelper deg i Barception.

Hvordan er det med rengjøring av rommet mitt?

For å være snille mot både miljøet og lommeboken din vasker vi kun rommet ditt hver 4. dag når du bor hos oss. Vil du ha det vasket hver dag? Ikke noe problem. Det er bare å gi beskjed i Barception, så løser vi det (bare si ifra innen kl 22 dagen før).

Handikaptilgjengelighet

Vi har handikaptilpassede rom med dobbeltseng. Vennligst kontakt hotellet dersom du ønsker å booke denne typen rom.

Gratis wifi

Å være koblet på nett 24/7 uten ekstra kostnader er en selvfølge syntes vi i Comfort. Derfor tilbyr vi gratis wifi i hele hotellet. Bare velg nettverket «Strawberry-guest», så er du inne! Enkelt og greit.

Tidlig innsjekk og sen utsjekk

Du kan du få sjekke inn tidligere for bare NOK 100 hvis vi har rom ledig. Senere utsjekk? Du kan beholde rommet til kl 14.00 for NOK 100 eller frem til kl 16.00 for NOK 200.

Sen utsjekk på søndager

Vi liker slappe søndager! Derfor lar vi på Comfort Hotel Kristiansand deg beholde rommet frem til klokken 18:00 alle søndager uten ekstra kostnader. Men det er fint om du avtaler med Barception så vi ikke forstyrrer deg under oppholdet. Les mer om sen utsjekk her.

Tidlig frokost

Vi tilbyr tidlig frokost fra klokken 05:00 hver dag. Frokost uten varmmat, men ellers alt du trenger for en grytidlig og god start på dagen!

Lobbyshop med alt du trenger

I lobbyshoppen kjøper du «kjekt å ha» produkter som shampo, balsam, småretter, yoghurt, drikke og snacks til hyggelige priser. Les mer om vår lobbyshop her.

Oppgrader ditt besøk

Oppgradering til neste romkategori koster fra 100 NOK avhengig av romstype og kapasitet. Ta kontakt med Barception.

Isbiter

Vi har isbitmaskin på kjøkkenet og henter gjerne isbiter til deg. Spør oss i Barception.

Strykerom

Vårt strykerom finner du i 4.etg, HW-fløyen. Vi har også strykejern du kan låne med deg på rommet.

Justere romtemperatur

Mulighetene for å stille selv på temperaturen, justere gradene +/- 2 grader, utover det kan du kontakte oss i barception så vil vi hjelpe deg!

Utskrift

Har du noe du må få skrevet ut? Ingen problem! send det på e-post til oss på co.kristiansand@strawberry.no så skriver vi det ut for deg. Gi beskjed om du ønsker fargeutskrift. Er det snakk om et større antall sider så kan det være vi må ta betalt noen kroner for det, vi avtaler det i så tilfelle med deg.

Music

Liker du musikken vi spiller? Comfort har en egen spilleliste på Spotify, du finner den her.

Røyking

Røyking er kun tillatt utendørs ved hovedinngang ved resepsjon og inngang fra bilparkering. Vi ber deg ta hensyn til andre på utsiden når du røyker. Strawberry er en 100% røykfri hotellkjede, og det er ikke tillatt å røyke på rom eller andre steder innendørs. Røyking innendørs medfører bot på kr 1500.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Kristiansand er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøkende innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Kontakt oss gjerne på co.kristiansand@strawberry.no hvis du lurer på annet.

Kontakt oss

 Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 38 07 94 00 eller epost co.kristiansand@strawberry.no

Inn- og utsjekk

Innsjekk fra kl 15.00
Utsjekk senest kl 12.00
Lazy Sunday – Utsjekk på søndager kl 18.00

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Early Bird alle dager fra kl. 05.00

Lobbyshop

Mandag  - søndag: 24/7

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.