Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
935 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Hyggelig betjening og god service

28. januar 2024, Oslo, Norge, billsS9473EF

Hyggelig og god velkomst av personellet ! God service fra vi kom til vi reiste. Det var rent selv om hotellet begynner å bli litt slitt. Hyggelige rom, litt støy fra uteliv, men det må du regne med nå…

Hyggelig og god velkomst av personellet ! God service fra vi kom til vi reiste. Det var rent selv om hotellet begynner å bli litt slitt. Hyggelige rom, litt støy fra uteliv, men det må du regne med når du bor så sentralt. Frokosten var god. Anbefales om du vil bo sentralt.
Les mere
4

Rent og pent hotell, men...

29. desember 2023, Spitsbergen, Norge, Svalbard1

Skulle egentlig overnatte på comfort, men det ble julestengt, så ble overført til Ernst. Pluss for at jeg fikk oppgradert rom og de husket å si ifra om at jeg hadde en gratis brus/vann i medlemskapet.…

Skulle egentlig overnatte på comfort, men det ble julestengt, så ble overført til Ernst. Pluss for at jeg fikk oppgradert rom og de husket å si ifra om at jeg hadde en gratis brus/vann i medlemskapet. Minibar/kjøleskap på rommet er bra. Hadde tidlig avreise for å rekke fly, så fikk ikke testet frokosten, men fikk en ok frokost pakke til å ta med. Sentralt og pent hotell. Rommet var rent og romslig. Fikk dessverre ett rom som vendte mot byens travleste utelivsgate. Det hørtes veldig godt, høylytt og mye bass fra utestedene. Så vær obs på dette om du skal overnatte her på en typisk utelivsdag og du har en plan om å sove før utelivet er stengt, da bør du be om et rom som ikke er ut mot "festgata", eller velge et annet hotell.
Les mere
3

Levde ikke opp til forventningene!

22. november 2023, Bærums Verk, Norge, Joachim1978

Litt vanskelig å finne om du kommer gående. Stor og din lobby, men uoversiktlig. Rommet bar preg av slitasje og manglet et skrivebord for å kunne arbeide ordentlig. Rommet var i tillegg lite med "balk…

Litt vanskelig å finne om du kommer gående. Stor og din lobby, men uoversiktlig. Rommet bar preg av slitasje og manglet et skrivebord for å kunne arbeide ordentlig. Rommet var i tillegg lite med "balkong" mot atriumet. Med tanke på lufting og støy vil jeg spurt spesifikt om å få mot gate. Frokosten var helt ok. Baren fungerer også som snackbar og fungerer greit, men litt upersonlig.

Svar fra eier

27. november 2023

Takk for besøket og tilbakemelding, Joachim1978! Jeg skjønner at innvendig rom ikke er for alle. Heldigvis har vi mange utvendige rom som jeg tror hadde passet bedre for deg. Bare spør om et slikt neste gang. Hjertelig velkommen tilbake!

Les mere
2

Jeg vil ikke kalle dette et superior-rom

29. oktober 2023, Oslo, Norge, Mrs B

Dette var en skuffende opplevelse! Når vi kom ba vi om rom med vindu ut. Fikk vindu men det kunne ikke åpnes og det var ikke ut mot veien men mot et slags atrium hvor vi bare såg andre vinduer. Forfer…

Dette var en skuffende opplevelse! Når vi kom ba vi om rom med vindu ut. Fikk vindu men det kunne ikke åpnes og det var ikke ut mot veien men mot et slags atrium hvor vi bare såg andre vinduer. Forferdelig å ikke kunne åpne vinduet da det var dårlig ventilasjon. Tv var plassert parallelt med senga slik at det ikke var mulig å se film fra en behagelig vinkel. På nettene var det voldsomt bråk og tynne dører så vi fikk med oss alt av roping og banking på dørene. Da vi tilslutt ringte til resepsjonen fikk vi beskjed om at vekter akkurat hadde vært i vår etasje og ikke hørt noe -skulle vi lyve om dette kl. 02.34? Renholder tok også med seg nøkkel nr 2. Det var kun et lite håndkle og et stort pr person, ikke noe ekstra til hendene. Toalett,vask og sminkespeil virket lavere plassert enn normalt og det var ikke mulig å bruke speilet etter dusj da det tok lang tid før dugget forsvant. Jeg vil ikke kalle dette et superior-rom, og det var heller ikke noe videre service da vi skulle sjekke ut -fikk såvidt et nikk -ingen spørsmål om hvordan oppholdet hadde vært eller takk for besøket.

Svar fra eier

27. november 2023

Hei 644mrsb! Takk for tilbakemeldingen! Det var synd å høre at ikke hotelloppholdet levde opp til forventningene. Vi skjønner at ikke alle liker innvendige rom, selv om disse er roligere enn de ut mot gaten. Vi burde så klart ha spurt dere om hva som var ønskelig. Beklager at dere ble plaget av bråk og ikke ble hørt på. Når det gjelder håndklær så er det lille til hender, og det store til kroppen. Dette er standard, men det er så klart mulig og få flere og også kluter. Jeg vil ikke tro at toalett osv er plassert lavere enn normalt, men det kan jeg sjekke opp i :) Når det gjelder dugg så vil det jo alltid komme litt på speilet etter en dusj. Jeg har selv bodd her og ikke hastt store problemer med det, men jeg skal sjekke ventilasjonen på rommet dere hadde. Takk for en utfyllende tilbakemelding, jeg kommer til å viderebringe dette til teamet hos oss. Ha en fin uke!

Les mere
4

Hyggelige Ernst

18. oktober 2023, , Ida T

Utrolig god og allsidig frokost med alt du kan ønske deg. Har som oftest rom med en liten altan når jeg bor på Ernst og det er helt supert. Ligger midt i sentrum og det er også et pluss. Ernst er mitt…

Utrolig god og allsidig frokost med alt du kan ønske deg. Har som oftest rom med en liten altan når jeg bor på Ernst og det er helt supert. Ligger midt i sentrum og det er også et pluss. Ernst er mitt førstevalg når jeg er Kristiansand - 3 - 4 ganger i året.

Svar fra eier

19. oktober 2023

Så hyggelig, 834idat! Balkongrommene våre er hyggelige! Så bra du liker dem også! Hjertelig velkommen tilbake!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.