Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Se alle hotell i Kristiansand, Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,5
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Ernst

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
934 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
3

Levde ikke opp til forventningene!

22. november 2023, Bærums Verk, Norge, Joachim1978

Litt vanskelig å finne om du kommer gående. Stor og din lobby, men uoversiktlig. Rommet bar preg av slitasje og manglet et skrivebord for å kunne arbeide ordentlig. Rommet var i tillegg lite med "balk…

Litt vanskelig å finne om du kommer gående. Stor og din lobby, men uoversiktlig. Rommet bar preg av slitasje og manglet et skrivebord for å kunne arbeide ordentlig. Rommet var i tillegg lite med "balkong" mot atriumet. Med tanke på lufting og støy vil jeg spurt spesifikt om å få mot gate. Frokosten var helt ok. Baren fungerer også som snackbar og fungerer greit, men litt upersonlig.

Svar fra eier

27. november 2023

Takk for besøket og tilbakemelding, Joachim1978! Jeg skjønner at innvendig rom ikke er for alle. Heldigvis har vi mange utvendige rom som jeg tror hadde passet bedre for deg. Bare spør om et slikt neste gang. Hjertelig velkommen tilbake!

Les mere
2

Jeg vil ikke kalle dette et superior-rom

29. oktober 2023, Oslo, Norge, Mrs B

Dette var en skuffende opplevelse! Når vi kom ba vi om rom med vindu ut. Fikk vindu men det kunne ikke åpnes og det var ikke ut mot veien men mot et slags atrium hvor vi bare såg andre vinduer. Forfer…

Dette var en skuffende opplevelse! Når vi kom ba vi om rom med vindu ut. Fikk vindu men det kunne ikke åpnes og det var ikke ut mot veien men mot et slags atrium hvor vi bare såg andre vinduer. Forferdelig å ikke kunne åpne vinduet da det var dårlig ventilasjon. Tv var plassert parallelt med senga slik at det ikke var mulig å se film fra en behagelig vinkel. På nettene var det voldsomt bråk og tynne dører så vi fikk med oss alt av roping og banking på dørene. Da vi tilslutt ringte til resepsjonen fikk vi beskjed om at vekter akkurat hadde vært i vår etasje og ikke hørt noe -skulle vi lyve om dette kl. 02.34? Renholder tok også med seg nøkkel nr 2. Det var kun et lite håndkle og et stort pr person, ikke noe ekstra til hendene. Toalett,vask og sminkespeil virket lavere plassert enn normalt og det var ikke mulig å bruke speilet etter dusj da det tok lang tid før dugget forsvant. Jeg vil ikke kalle dette et superior-rom, og det var heller ikke noe videre service da vi skulle sjekke ut -fikk såvidt et nikk -ingen spørsmål om hvordan oppholdet hadde vært eller takk for besøket.

Svar fra eier

27. november 2023

Hei 644mrsb! Takk for tilbakemeldingen! Det var synd å høre at ikke hotelloppholdet levde opp til forventningene. Vi skjønner at ikke alle liker innvendige rom, selv om disse er roligere enn de ut mot gaten. Vi burde så klart ha spurt dere om hva som var ønskelig. Beklager at dere ble plaget av bråk og ikke ble hørt på. Når det gjelder håndklær så er det lille til hender, og det store til kroppen. Dette er standard, men det er så klart mulig og få flere og også kluter. Jeg vil ikke tro at toalett osv er plassert lavere enn normalt, men det kan jeg sjekke opp i :) Når det gjelder dugg så vil det jo alltid komme litt på speilet etter en dusj. Jeg har selv bodd her og ikke hastt store problemer med det, men jeg skal sjekke ventilasjonen på rommet dere hadde. Takk for en utfyllende tilbakemelding, jeg kommer til å viderebringe dette til teamet hos oss. Ha en fin uke!

Les mere
4

Hyggelige Ernst

18. oktober 2023, , Ida T

Utrolig god og allsidig frokost med alt du kan ønske deg. Har som oftest rom med en liten altan når jeg bor på Ernst og det er helt supert. Ligger midt i sentrum og det er også et pluss. Ernst er mitt…

Utrolig god og allsidig frokost med alt du kan ønske deg. Har som oftest rom med en liten altan når jeg bor på Ernst og det er helt supert. Ligger midt i sentrum og det er også et pluss. Ernst er mitt førstevalg når jeg er Kristiansand - 3 - 4 ganger i året.

Svar fra eier

19. oktober 2023

Så hyggelig, 834idat! Balkongrommene våre er hyggelige! Så bra du liker dem også! Hjertelig velkommen tilbake!

Les mere
2

Super lokasjon, ok hotel

9. oktober 2023, Drammen, Norge, kurt340

Super lokasjon i sentrum. Mulighet for parkering med ganske høy pris. Hotellet var litt unorsk og ukoselig; men ellers god standard. Rommet hadde ikke fungerende dusj. Det ble ikke tatt på alvor av p…

Super lokasjon i sentrum. Mulighet for parkering med ganske høy pris. Hotellet var litt unorsk og ukoselig; men ellers god standard. Rommet hadde ikke fungerende dusj. Det ble ikke tatt på alvor av personal. Fikk ikke testet restaurant/bar

Svar fra eier

19. oktober 2023

Hei Kurt340! Beklager så mye for at din henvendelse vedrørende dusjen, ikke ble fikset på. Det skal jeg ta videre. Det var også trist å høre at du synes hotellet er ukoselig, men dette er jo smak og behag. Håper du vil besøke oss igjen i fremtiden slik at du forhåpentligvis får et bedre opphold.

Les mere
5

En nydelig opplevelse, super service.

9. oktober 2023, Porsgrunn, Norge, Terbert062

Fra innsjekk i resepsjonen, med vennlige og hyggelike mennesker, til behagelige rom, deilig Relax avdeling, og god frokostsal / restaurant, ble dette en veldig god opplevelse. Kommer man med bil, er d…

Fra innsjekk i resepsjonen, med vennlige og hyggelike mennesker, til behagelige rom, deilig Relax avdeling, og god frokostsal / restaurant, ble dette en veldig god opplevelse. Kommer man med bil, er det garasje i tilknytning til hotellet. Her er det også lademulighet for el-bil. En rolig og behagelig bar, hvor man også kan få en matbit ligger i hjertet av mingleområdet ved resepsjonen. Ser frem til neste opphold hos Hotell Ernst.

Svar fra eier

19. oktober 2023

Så hyggelig, Terbert062! Hjertelig velkommen tilbake til oss !

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.