Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Ernst Kristiansand ,  Norge

Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand,  Norge

Clarion Hotel Ernst er et klassisk hotell med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Historisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv.

Clarion Hotel® Ernst 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Kristiansands mest spennende hotellopplevelse! Clarion Hotel® Ernst er hotellet hvor historie møter nåtiden. Praktisk plassert som et landemerke midt i sentrum av Kristiansand, blandes byggets tradisjonelle arkitektur med spennende samtidskunst og internasjonal design.

I sentrum av Kristiansand

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum, og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen. Gågaten Markens, med shoppingmuligheter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset, Kilden, i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik lufthavn. Her kan du lese mer om Kristiansand.

Om du vill se mer av hotellet, kan du klikke her for en 360-visning.

Konferanse og møter

Clarion Hotel Ernst kombinerer mer enn 160 års historie med moderne renoveringer og artistisk dekor. Med 15 møterom for opptil 400 gjester er dette en konferansearena i storslåtte omgivelser.

Historisk bygg

1.mai 1858 åpnet Ernst Hotel sine dører for første gang. Mye har skjedd siden den gang, og vi kan nå tilby deg et helt unikt hotell på Sørlandet. Hotellets grunnlegger, Probsthahn, hadde bakgrunn fra kjente Victoria Hotell i Oslo, og tok med seg sine erfaringer til Sørlandet. De nye dampskipsforbindelsene til Newcastle, Hamburg, Gøteborg, København og Oslo brakte etter hvert flere besøkende til byen, og han så et behov for et tidsmessig hotell i Kristiansand. Da myndighetene besluttet at Vesterhavna skulle være byens trafikkhavn, fant Probsthahn ut at fremtiden lå nettopp der. Han kjøpte den to etasjer høye trebygningen på hjørnet av Rådhusgaten og Vestre Strandgate, og bygget det hele om til et meget luksuriøst hotell. Resten er historie.

Restaurant & bar

Hotellets restaurant The Social bar & bistro finner du i 1. etasje. Nyt en klassisk drink, et deilig glass vin og en av våre bistroretter. Vår deilige frokost, lunsj og middag serveres i hotellets restaurant. Vi serverer måltider fra sunne, bærekraftige råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. Baren ligger i nærheten av det storslåtte atriet, og er et sted hvor musikken og atmosfæren står i fokus. Les mer her.

Fitness & Relax

En treningsøkt før frokost? Kanskje en tur i badstuen etter en lang dag? Hos Clarion Hotel® Ernst kan du nyte ro og avslapping eller svette ut akkurat når du føler for det. Velkommen til vår relaxavdeling.

Arkitektur & design

Hotellets ærverdige historie er bevart, men blandet med modernitet, internasjonalt interiørdesign og spennende samidskunst. Vi er i Kristiansand, men interiøret, kunsten og eksteriøret gjenspeiler en tidsånd som gjør at man like gjerne kunne vært i New York eller Paris.

Handikapprom

Hotellets handikaprom er tilpasset rullestolbrukere. Større gulvareal, senkede lister og bad tilpasset bevegelseshemmede sikrer et komfortabelt opphold. Kontakt hotellet for mer informasjon om handikaprom.

Velkommen til Clarion Hotel® Ernst - den levende møteplassen i Kristiansand.

Kontakt

  • Rådhusgt. 2 4664 Kristiansand , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Kristiansand Togstasjon

Buss

Kristiansand Bussterminal

Fra Kjevik Lufthavn, Kristiansand

Flybussen til Kristiansand sentrum stopper ved hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Agder Taxi og Taxi Sør, som har fastpris fra Kjevik

Om Clarion Hotel Ernst

Antall hotellrom

199 - 564 senger

Antall konferanserom

19 stk - kapasitet på over 1000 personer.

Avstand flyplass

Kristiansand Lufthavn Kjevik: 17 km,
15 - 20 minutter med bil

Avstand lokaltrafikk

Kristiansand Bussterminal: 200 meter
Kristiansand togstasjon: 350 meter

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.