Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i sentrum av Kongsberg. Hotellet har egen restaurant og sky bar i toppetasjen. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,9
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Kongsberg! Har du spørsmål om ditt besøk? Kanskje finner du svaret her:

Parkering

Kommer du med bil? Hotellet er direkte tilknyttet Sølvparken P-hus, driftet av APCOA. Betales enklest via APCOAs egen app eller nettside.

Bagasjerom

Kommer du tidlig, eller vil du ta en hyggelig lunsj i byen før du forlater Kongsberg på utsjekkdagen? Vi tar selvfølgelig vare på bagasjen din, og oppbevarer både vesker og kofferter på oppbevaringsrommet.

Kontantfritt hotell

Clarion Collection® Hotel Kongsberg er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøkende innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har gratis trådløst internett. Ingen passord nødvendig - enklere kan det nesten ikke bli.

Mangler du noe?

Fikk du ikke med deg alt da du dro hjemmefra? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, body lotion, skopuss og sy-kit. Savner du noe vi ikke har på lager? Vi hjelper deg med innkjøp om du vil.

Oppgradere ditt besøk

Lyst på mer plass? Kanskje en større seng eller en høyere romkategori? Kontakt oss i resepsjonen, så hjelper vi deg med å oppdgradere rommet ditt. Vær oppmerksom på at dette avhenger av tilgjengelighet. 

Treningsrom

Treningsrommet ligger i 10. etasje, med herlig utsikt over byen. Som hotellgjest har du selvfølgelig fri tilgang til treningsrommet. 

Inn- og utsjekk

Innsjekking fra 15.00
Utsjekk senest 12.00

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag og søndag: 08:00 - 11:00

Fra 01.07.2024 til 05.08.2024
Mandag - fredag: 07:00 - 10:00
Lørdag - søndag: 08:00 - 11:00

1624 Restaurant & Bar

Mandag - lørdag: 17:00 -  22:00
Søndag: Stengt

Kjøkkenet stenger 21:30

www.1624.no/restaurant

Treningsrom

Mandag - søndag: 07.00 - 22.00

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.