Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i sentrum av Kongsberg. Hotellet har egen restaurant og sky bar i toppetasjen. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,8
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

I april 2022 åpnet Clarion Collection® Hotel Kongsberg med 121 rom i Sølvparken, midt i sentrum av Kongsberg. Bygget kan skilte med bar og restaurant, kalt 1624, i øverste etasje, med utgang til takterrasse. Dette er Kongsbergs nye naturlige samlepunkt for både lokale og langveisfarende gjester som ønsker å nyte en herlig kveld med koselig, intim stemning og fantastisk utsikt.

Hotellet

Det helt nye hotellet skal også være et førstevalg for kvalitetsbevisste gjester med sine luftige hotellrom og moderne møterom med alt av utstyr. På Clarion Collection® Hotel Kongsberg har vi fokus på å gi våre gjester et behagelig opphold, hvor du aldri skal mangle noe.

En bugnende frokost, oppfriskende fika og en lett kveldsmat er alltid inkludert - og ønsker du å tilbringe hele dagen på hotellet har vi god plass til både lunsj- og middagsservering i restauranten. De resterende timene kan du nyte i velværesenteret, hvor du kan slappe av med en rekke behandlinger. Om du er av den sporty typen finner du treningssenteret vårt i 10. etasje – vi tilbyr joggeturen med desidert best utsikt!

Aktiviteter i nærområdet

Kongsberg er en av Norges raskest voksende byer, og ligger kun en times kjøretur fra Oslo. Her kan du ta et historisk dypdykk inn i historien mellom 1000 år gamle bygninger på Lågdalsmuseet, eller gå enda dypere, langt inn i fjellet på leting etter sølv i Kongsbergs historiske sølvgruver. Byen har også mye å tilby i dagens ånd, blant annet herlige naturopplevelser og alpinklare skibakker.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Clarion Collection® Hotel Kongsberg!

Kontakt

  • Sildetomta 2 3612 Kongsberg , Norge

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Kongsberg stasjon.

Fra Sandefjord lufthavn, Torp

Flybuss fra Torp til Kongsberg stasjon.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Tog til Kongsberg stasjon.

Om Clarion Collection Hotel Kongsberg

Antall hotellrom

121 hotellrom

Antall konferanselokaler

3 stk

Om Clarion Hotel®

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.