Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg Kongsberg ,  Norge

Se alle hotell i Kongsberg, Norge

Clarion Collection® Hotel Kongsberg

Kongsberg,  Norge

Clarion Collection Hotel Kongsberg ligger i Sølvparken midt i sentrum av Kongsberg. Hotellet har velværeavdeling, restaurant og bar. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Kongsberg 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
29 vurderinger
5
Rom
5
Renslighet
4,5
Verdi
4,5
Sted
5
Sovekvalitet
5
Service
5

Search no more!!

30. september 2023, , Dozeren

Rom, hotell, service, frokost. Alt var bra. Nytt hotell. Bra rom. Hadde superior-rom under oppholdet. Flott frokost. Personell var imøtekommende og serviceminded. Ingenting å klage på. Kanskje litt my…

Rom, hotell, service, frokost. Alt var bra. Nytt hotell. Bra rom. Hadde superior-rom under oppholdet. Flott frokost. Personell var imøtekommende og serviceminded. Ingenting å klage på. Kanskje litt myk seng, men det er smak og behag. Topp score!!
Les mere
4

Vellykket

13. august 2023, Follo, Turistsjef-Johansen

BELIGGENHET: Lett å finne langs hovedveien. Som en del av kjøpesenteret Sølvparken, hvor man blant annet finner THansen. Gangbro til kjøpesenteret Stortorvet. Gangavstand til sentrum (gågate) og til p…

BELIGGENHET: Lett å finne langs hovedveien. Som en del av kjøpesenteret Sølvparken, hvor man blant annet finner THansen. Gangbro til kjøpesenteret Stortorvet. Gangavstand til sentrum (gågate) og til parken nede ved elva og heller ikke langt fra jernbanestasjonen. PARKERING: P-kjeller Sølvparken brukes. Der kostet det 400 kroner fra fredag ettermiddag til søndag formiddag. ROM: Vanlig standardrom med én god stol pluss en stol til. Gode senger, dyner og puter. Vanskelig å finne ut hvordan man stiller temperaturen på rommet, men varmen på badet var enkel å få til. Kun 3 små knagger på badet, selv om det tilbys 4 håndklær - man vil jo dessuten henge opp andre ting også, så dette kan hotellet forbedre med få grep. Nattbordene var veldig små, med så vidt plass til mobilen og et par briller, men det var i hvert fall stikkontakt og USB rett ved senga. MAT: Normalt god frokost. Bra fika. Bra kveldsmat, med fiskesuppa som et høydepunkt. SERVICE: Vi ringte på forhånd for å høre om det var mulig å få et rom som ikke vender mot hovedveien, for å unngå støy. Det var ordnet da vi kom, og vi fikk rom 916 med flott utsikt. Personalet i spisesalen var flinke til å hilse på gjestene.

Svar fra eier

3. september 2023

Hei, Tusen takk for en fin vurdering og tilbakemelding på ditt opphold hos oss på Clarion Collection Hotel Kongsberg. Vi ønsker hjertelig velkommen tilbake!

Les mere
5

Bra hotell med god service. Hundevennlig

23. juli 2023, Trøndelag, Norge, Ken Ronny S

Relativt nytt og veldig fint hotell. Fin atmosfære i lobby og bar området. Vi hadde med hund og ble litt overrasket over å få rom i 8etg. men det gikk bra. Veldig bra frokost og resten av den inkluder…

Relativt nytt og veldig fint hotell. Fin atmosfære i lobby og bar området. Vi hadde med hund og ble litt overrasket over å få rom i 8etg. men det gikk bra. Veldig bra frokost og resten av den inkluderte maten var god. Trivelig personale og god service. "Fikk" med oss en voldsom regnbyge på tur med hunder og fikk to ekstra sett med hånklær levert på rommet da vi kom tilbake.

Svar fra eier

7. august 2023

Hjertelig takk for at du tok deg tid til legge en så fin tilbakemelding! Vi er så glade for at du valgte å bo hos oss og at du hadde et trivelig opphold hos oss.

Les mere
5

En god hotellopplevelse!

16. juli 2023, Bergen, Norge, Lars Vagle S

Dette var en god hotellopplevelse! Hotellet er helt nytt. Det ligger sentralt i Kongsberg sentrum og du parkerer greit i parkeringshuset under hotellet. Rommet var pent, det var rent og jeg sov godt…

Dette var en god hotellopplevelse! Hotellet er helt nytt. Det ligger sentralt i Kongsberg sentrum og du parkerer greit i parkeringshuset under hotellet. Rommet var pent, det var rent og jeg sov godt i en god seng. Selv om rommet var rett ved heisen, var det helt stille. Frokosten var utmerket. I romprisen er det inkludert kveldsmat. Medarbeiderne jeg møtte var alle hyggelige. Dette hotellet kan trygt anbefales!

Svar fra eier

7. august 2023

Hjertelig takk for at du tok deg tid til legge en så fin tilbakemelding! Vi er så glade for at du valgte å bo hos oss og at du hadde et trivelig opphold hos oss.

Les mere
4

Vel verdt et besøk!

19. januar 2023, Norge, Journey105823

Vi bodde en natt her i forbindelse med en tur til Sølvgruvene. Hotellet var ganske nytt, og vi fikk et flott rom, med nydelige rituals produkter på badet. Hotellet ligget litt «midt» i veien, men og…

Vi bodde en natt her i forbindelse med en tur til Sølvgruvene. Hotellet var ganske nytt, og vi fikk et flott rom, med nydelige rituals produkter på badet. Hotellet ligget litt «midt» i veien, men også veldig sentralt for å utforske Kongsberg sentrum. Praktisk med parkering i kjelleren. Hotellet tilbudte kveldsmat, som var nydelig. Det var også en god frokost, og hyggelige ansatte. Vi kommer gjerne tilbake hit.

Svar fra eier

7. august 2023

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å legge igjen en fin tilbakemelding. Vi er så glade for at du valgte å bo hos oss og at du hadde et trivelig opphold hos oss.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.