Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Julebordstilbud

Opplev en hyggelig julestemning i kombinasjon av show og god mat hos oss!

JUL PÅ STRAND

I samarbeid med Gjøvik Kino & Scene har vi satt sammen en rikholdig og variert julebordsprogram i år.

Showpakke m/Team Bachstad (17. november)

Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV-seerne på en rekke reiser verden rundt – alltid på utradisjonelt vis.  Ni sesonger har så langt gått på NRK1. Høsten 2023 drar de ut i verden for å spille inn en ny sesong som kommer på TV til vinteren! Nå får publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»!  I samarbeid med NRK inviteres det til et talk-show hvor publikum blir med i en halvannen time lang reise i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

Kr. 1100 ,- (inkl. show og 3-retters julemiddag)

Showpakke m/Halvor Johansson (24. november)

Halvor Johansson slo gjennom for alvor med spalten «Ta deg sammen» på Radio Rock, da klippene av en frittalende Halvor i fri dressur fikk millioner av visninger på Facebook.

Siden den gang har han blitt en av landets mest populære standup-komikere og nå spiller han for fulle hus over hele Norge. I «Halvorsprat» fortsetter Halvor med det han er best på - å snakke rett fra levra om stort og smått, med så gode og treffsikre poenger at du ender opp med å le enten du er enig eller uenig. Gled deg til en helaften med hysterisk morsom HALVORSPRAT!

Kr. 1085 ,- (inkl. show og 3-retters julemiddag)

Showpakke m/Urbane Totninger (1 og 2 desember)

Urbane Totningers «Tidenes show» på Chat Noir ble en kjempesuksess og alle billettene ble revet bort. Derfor tar de nå showet ut på veien for en liten turné med kun fire stoppesteder i førjulstida. Her får du det beste fra de beste!

Urbane Totninger er Norges største sommershow. Hele 360.000 har sett gjengen i teltet på Kapp siden starten i 2007. Etter 15 år og 770 sommershow, dro gjengen til selveste Chat Noir vinteren 2023. Her spilte de 30 utsolgte forestillinger med «Tidenes show», både presse og publikum ga terningkast 6. Og nå blir det turné.Tidenes show er en herlig miks av høydepunkter fra de første 15 årene med Urbane Totninger og noen splitter nye nummere.

Kr. 1290,- (inkl. show og en rikholdig julebuffet)

Showpakke m/Humorgalla (6. desember)

Det er duket for en stjernespekket humorkveld! 
Nils-Ingar Aadne, Steinar Sagen, Erlend Osnes, Marlene Stavrum og Frida Homlung entrer scenen og byr på en kveld med masse humor, god stemning og rå standup - dette er et show du ikke vil gå glipp av!

Kr. 1220,- (inkl. show og 3-retters julemiddag)

Showpakke m/Ørjan Burøe (8. desember)

I «SOLO» møter publikum en skamløs og ærlig Ørjan som byr på en forestilling helt uten filter – uredd og bunnsolid om seg selv, samlivet, og det å plutselig stå alene. «SOLO» er ifølge Wikipedia en utøver som opptrer fullstendig alene, eller er den viktigste melodibærer som spiller på ett eller flere instrumenter alene. Det er akkurat det Ørjan gjør i sin forestilling som har fått tittelen «SOLO».

Dette er hans tredje show-produksjon og i følge tilbakemeldinger som har kommet, hans beste!  Ørjan er Norges eneste komiker som gir latter-garanti! Hvis ikke det første latterbrøl kommer innen ett minutt, opptrer han gratis! For oss som har sett «SOLO» er det helt ufarlig å gi en slik garanti!

Kr. 1100,- (inkl. show og 3-retters julemiddag)

Showpakke m/Riksteateret - Drømmen om en hvit jul (14. desember)

Vær forsiktig med hva du ønsker deg til jul! Lena Kristin Ellingsen, Per Kjerstad, Gard B. Eidsvold og Cato Skimten Storengen ringer julen inn med et riktig fornøyelig julemareritt.

Det blir fest og fyrverkeri, latter og gråt, pinnekjøtt og julegran og rikelige mengder julestemning når Statsteatret ringer julen inn sammen med Riksteatret og Nationaltheatret.

Kr. 1140,- (inkl. show og en 3-retters julemiddag)

 

Ta kontakt for å booke din førjulsopplevelse med show og middag.

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.