Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik Gjøvik ,  Norge

Se alle hotell i Gjøvik, Norge
  • Fasaden på Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik
  • Lenestoler i møterommet Kongestuen hos Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik
  • Styrebord i møterommet Kongestuen hos Clarion Collection Hotel Grand Gjøvik

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik

Gjøvik,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand, Gjøvik ligger midt i byen - bare 150 meter fra Gjøvik stasjon i en av byens eldste og vakreste bygninger. Hotellet har kveldsmat inkludert hver kveld. Legg konferansen til hotellets lokaler.

Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

2,8
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand, Gjøvik

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

3,5
255 vurderinger
3
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4
Sted
3,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Fin beliggenhet

9. juni 2024, Moss, Norge, 136annetten

Bra beliggenhet. Vi bodde i sen eldre delen og der var det slitent- og trangt. Burde få opp effektivitet på innsjekk og bar da samme person fjør begge seler. Denne helg var det korpsfestival så vi var…

Bra beliggenhet. Vi bodde i sen eldre delen og der var det slitent- og trangt. Burde få opp effektivitet på innsjekk og bar da samme person fjør begge seler. Denne helg var det korpsfestival så vi var mange på hotellet og flere gikk over til naboen Egon. Flott med frokosten, fika og kvelds for den som ønsker det.
Les mere
4

Flotte rom og god mat.

16. mars 2024, Borgheim, Norge, ToveElisabetN

Flotte rom, med kaffemaskin og vannkoker, 8 puter i senga og lysekrone i taket. Hyggelig betjening og god mat. Det eneste som trekker ned er at det er en del støy på natta, både med smelling av dører…

Flotte rom, med kaffemaskin og vannkoker, 8 puter i senga og lysekrone i taket. Hyggelig betjening og god mat. Det eneste som trekker ned er at det er en del støy på natta, både med smelling av dører og prat i gangene og støy fra gaten utenfor. Er også litt kaldt i matsalen.
Les mere
4

Gjøvik

17. juli 2023, Trondheim, Norge, John Erling M

Greit hotell med god service. Vaffel ved ankomst og kveldsmat fra kl. 18. Fin belliggenhet i sentrum med kortvavdtand til f.eks Skiblander. Hotelkrt har avtale om parkering rett over gata. Vi lå her e…

Greit hotell med god service. Vaffel ved ankomst og kveldsmat fra kl. 18. Fin belliggenhet i sentrum med kortvavdtand til f.eks Skiblander. Hotelkrt har avtale om parkering rett over gata. Vi lå her en natt og er godt fornøyd. Fint hotell som anbefales.
Les mere
1

Forferdelig.

10. juni 2023, , Cedrik B

Har hatt nesten 4 timer på å gjøre rommet klart, vi kom litt senere så de skulle få litt bedre tid. Da vi kommer så sier de rommet er ikke klart enda. Så sier hun vi er bare mennesker etter vi sier at…

Har hatt nesten 4 timer på å gjøre rommet klart, vi kom litt senere så de skulle få litt bedre tid. Da vi kommer så sier de rommet er ikke klart enda. Så sier hun vi er bare mennesker etter vi sier at de har hatt nesten 4 timer på seg. Utrolig dårlig. Ikke kom!!
Les mere
5

Varm velkomst!

23. april 2023, , Svein Birger S

Du får en varm og god velkommst. Kjempe god service. Vi ble tilbudt vaffler ved ankomst og kveldsmat fra klokken 18.00. Rommet var fresht, rent og fint. Alt i alt helt topp! Vi kommer garantert til å…

Du får en varm og god velkommst. Kjempe god service. Vi ble tilbudt vaffler ved ankomst og kveldsmat fra klokken 18.00. Rommet var fresht, rent og fint. Alt i alt helt topp! Vi kommer garantert til å velge dette hotellet igjen!
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.