Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Florø Florø ,  Norge

Quality Hotel™ Florø

Florø,  Norge

Quality Hotel Florøs beliggenhet i vannkanten av kystbyen med sin storslåtte utsikt over fjord og fjell gir en ideell atmosfære for konferanser, hotellopphold eller en bedre middag på restaurant Bryggekanten.

Quality Hotel™ Florø 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,6
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Florø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Under et hotellopphold, er maten en viktig del av oppholdet. Derfor har vi lagt stor vekt på at vi til enhver tid har god og spennende matalternativer.

Frokost

Quality Hotel Florø serverer en sunn og velsmakende frokostbuffet med mange økologiske alternativer.

Bryggekanten

Quality Hotel Florø har egen restaurant ”Bryggekanten” hvor du kan nyte havets delikatesser og andre gourmetretter, praktisk talt med beina i vannet. Restauranten har en gjennomgående maritim stil med kapasitet på inntil 90 gjester. Her serverer vi à la carte, småretter og dagens rett. Restauranten byr på en fantastisk utsikt mot båthavna og havet utenfor som skaper en naturlig ramme rundt restaurantbesøket. På fine dager åpner vi dørene slik at sjølukten kan trekke inn og forsterke opplevelsen. Her kan du også innta et godt måltid og forfriskende drikke ute på bryggen med utsikt over havnen.

Naustet

Ønsker du lokaler for en helt spesiell anledning anbefaler vi "kongebordet" i Naustet med plass til 12 personer. Naustet ligger med direkte tilknytning til restauranten og egner seg også godt til mindre møter.

Didriks

Didriks er lobbybaren på Quality Hotel Florø. Her kan du kose deg med en deilig drink eller et hyggelig glass vin.

Frokost

Mandag: 06.30 - 10.00
Tirsdag: 06.30 - 10.00
Onsdag: 06.30 - 10.00
Torsdag: 06.30 - 10.00
Fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag: 07.30 - 11.00
Søndag: 07.30 - 11.00

Bryggekanten restaurant

A la carte

Mandag: 18.00 - 22.00
Tirsdag: 18.00 - 22.00
Onsdag: 18.00 - 22.00
Torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag: 18.00 - 22.00
Lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.