Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel® Victoria Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Victoria Florø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Ta middagen i vår a la carte restaurant Bolette. Restaurant Bolette har sitt navn fra Bolette Helmers Olsen. Bolette er kvinnen som på slutten av 1800-tallet la grunnlaget for hotelldrift i Florø, og som bygde det første hotellbygget på samme sted som Victoria Hotell er i dag. Restaurant Bolette sitt motto er “easy - planet - enjoy”. Med disse ordene ønsker vi å formidle at Bolette skal være et naturlig og sosialt møtested for alle anledninger. Her skal det være lett å komme innom både for kaffe, cocktails eller middag. Vi er opptatt av bærekraft og vil gjøre vårt for å ta vare på både mennesker og naturen. Men det viktigste av alt, gjennom god mat og drikke, deilig musikk og hyggelig stemning skal vi alltid sørge for at våre gjester stortrives hos oss.

Event

Skal du ha bursdagselskap, bryllupsmiddag eller organisere et julebord? Vi har flere egnede lokaler som vil passe perfekt for ditt selskap. Kontakt oss på co.floro@strawberry.no for mer informasjon.

Frokost

Hver morgen dekker vi på til en lekker frokostbuffet, med masse god mat, og økologiske alternativ.

Lobbybar

På Comfort Hotel Florø finnes også en lobbybar/lobbyshop i resepsjonen der du døgnet rundt kan kjøpe forskjellig mat og drikke.

Booke bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på 57 75 25 55 eller 90 91 93 48.

Frokost

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag: 07:00 - 10:30
Søndag: 07:00 - 11:00

Restaurant Bolette

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:30
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.