Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Victoria Florø Florø ,  Norge

Comfort Hotel® Victoria Florø

Florø,  Norge

Vi på Comfort Hotel® Victoria Florø tror på kontraster. Midt mellom bakkar og berg, fjorder og fjell, ligger et hotell som gjør det annerledes. Byens urbane og helt nyoppussede hotell finner du 5 minutter fra flyplassen og midt i sentrum.

Comfort Hotel® Victoria Florø 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Victoria Florø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Comfort Hotel Victoria Florø er et moderne hotell i hjertet av Florø, Norges vestligste by. Du her velkommen til et lekkert hotell, 600 meter fra fergeterminalen, med restaurant, bar og selvsagt gratis wifi.

Midt i Florø

Det beste Florø har å by på finnes rett rundt hjørnet. Comfort Hotel Victoria Florø ligger 100 m fra busstasjonen, 600 m fra fergeterminalen, og flyplassen er kun 5 min unna, som sagt, midt i smørøyet.

Moderne design

Comfort Hotel Victoria Florøs lobby er innredet med designmøbler og moderne farger. Her kan du ta deg et glass vin, jobbe eller surfe på vårt gratis trådløse nettverk. 

Rom med det du trenger

På rommet finner du en stor flatskjerm-tv, gratis wifi og en digg seng. Vi kjører Comfort Style, som vil si bra, prisgunstige rom, moderne design og bra musikk. Du får det du betaler for.

Konferanse

Comfort Hotel Victoria Florø har konferanse- og møtelokaler med plass til 100 personer. Det gjør oss til det selvsagte valget når det kommer til konferanser og andre events i Florø.

Bolette

Velkommen til vår helt nye restaurant og bar! Her er det lun stemning og uformelle omgivelser. Nyt smakfulle retter eller à la carte i restauranten, eller drikk gode drinker og bli underholdt i baren. 

Psst: Ble lørdagskvelden litt ekstra lang, så trenger du ikke stresse. På søndager trenger du ikke sjekke ut før klokka 18.00!  

Lobbyshop

Har du glemt noe? Kom ned til vår lobbyshop. Her kan du kjøpe vin, øl, drikke, salater og mye annet. Vi har åpnet døgnet rundt og har alt du trenger (og litt til) 

Treningsrom

Om du liker en treningsøkt, så samarbeider vi med et treningstudio et steinkast fra hotellet. Etter en avkjølende dusj har du massevis med energi som du kan ta ut i Florø. Ta deg en deilig lunsj på Lille Marked eller en øl på Vesle Kinn, bryggeripuben til Kinn Bryggeri.

Kontakt

  • Markegata 43 6900 Florø , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Florø busstasjon

Fra Florø flyplass

Taxi til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Florø Taxi

+47 577 410 15

Om Comfort Hotel Victoria Florø

Antall hotellrom

97 rom - 185 sengeplasser

Antall konferanselokaler

2 stk - plass til 150 deltagere

Avstand flyplass

Florø flyplass: 2,4 km, ca 5 min

Avstand lokaltrafikk

Florø busstasjon: 100 m
Avstand fergeterminal: 600 m

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.