Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Finnsnes

Comfort Hotel® Finnsnes

Comfort Hotel® Finnsnes ligger midt i sentrum, kun to minutters gange unna Hurtigrutekaia og bussterminalen. Et smart hotell med konferansefasiliteter, badstue og Barception. Velkommen til Finnsnes.

Comfort Hotel® Finnsnes 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Comfort Hotel® Finnsnes ligger midt i sentrum av den nordnorske byperlen. Her bor du perfekt til, rett i nærheten av både kultur- og naturopplevelser og noen minutters gange fra Hurtigrutekaia. Med 57 hotellrom har vi plass for alle, enten du er på oppdagelsesferd alene eller om du er på familieferie. Hotellet har også fire konferanserom og Barception. 

Sentral beliggenhet i et av Norges vakreste naturlandskap

Med bare 2 minutters gange unna Hurtigrutekaia og bussterminalen, og en liten kjøretur over broen til Senja, er Comfort Hotel® Finnsnes et perfekt utgangspunkt for de fleste aktiviteter i denne pittoreske landsdelen. Kanskje du er ute etter å utforske den spektakulære naturen på Senja, en av Norges desidert vakreste øyer? Eller ønsker du heller å teste ut den varme nordnorske gjestfriheten ved et av de mange kulturtilbudene i byen? Da er du aldri mer enn en kort tur unna her hos oss. 

Hurtigrute, road trip eller begge deler?

Samme om du kommer som fotturist eller med bil med Hurtigruten eller tar en roadtrip oppover hele Norges vestkyst, så finner du lett frem til Comfort Hotel® Finnsnes. I bakgården på hotellet kan du parkere bilen ved tilgjengelighet – husk bare at her er det førstemann til mølla. Etter en lang kjøretur og mange inntrykk kan det anbefales å ta en avslappende tur i badstuen på hotellet før du tar kvelden. Da blir neste dag enda bedre!

Barception

Bar + Reception = Barception. Her kan du både sjekke inn og ut, og kjøpe noe godt å drikke. En kaffe? Kanskje noe attåt? Du trenger ikke å bo på hotellet for å kose deg i Barception – kom innom etter jobb og ta et par drinker og snacks med gode kolleger. Glem ikke at medlemmer får en gratis kaffe!

Konferanse

Hotellet har fire konferanserom, og vi kan organisere og skreddersy konferanser for opptil 80 deltakere. Bare ta kontakt med oss, så fikser vi resten!

Kontakt

  • Telefon: +47 77 87 07 77
  • Org. nr: 935134609
  • Torggata 15 9300 , Norge

Vanlige spørsmål

Finn frem til hotellet

Avstand til flyplass

46 km, ca 45 minutter med bil

Kollektivtransport til og fra flyplass

Bussen fra Bardufoss Lufthavn stopper 100 meter fra hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Finnsnes Taxi: (+47) 77842260

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.