Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Velkommen til Reenskaug Hotel! Et unikt hotell med rik historie og fantastisk beliggenhet i Drøbak sentrum. Hos oss ligger alt til rette for et herlig opphold uansett om du er i feriemodus eller skal på kurs.

Reenskaug Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Velkommen til Reenskaug Hotel, midt i hjertet av idylliske Drøbak. Med kort vei fra Drøbak Gjestehavn kan du ta båten din hit til oss, og Drøbak Golfklubb ligger en liten 10 minutters kjøretur unna.

Hotellet har sentral beliggenhet og er kun et steinkast fra Oslofjorden. Reenskaug Hotel har vært et populært feriested i mer enn 100 år, og gjester med behov for mat, drikke og overnatting har funnet seg vel til rette her. Vi legger vekt på å ivareta tradisjoner og å bevare særpreg.

Velkommen inn!

I dag har vi en ny lobby, restaurant, bar og hva vi liker å kalle vår sosiale HUB som representerer innovasjon og nytenkning. Hos oss står alltid dørene åpne om du trenger å komme deg ut av huset for noen timers hjemmekontor, ta en matbit eller bare sette deg ned, slappe av å la tankene fly avsted mens gjester triller kofferten forbi og våre ansatte slår av en prat i arbeidsdagens hektiske timer.

Moderne konferanse

Våre møtelokaler og utstyr er heldigvis ikke 140 år gammelt, vi har lyse og trivelige møterom med alt nødvendig utstyr, også hybridløsninger - om det er noen som må ringe inn til møtet eller om noen eksterne skal presentere noe. Vi støtter flere systemer, og du kan ha møter med topp bilde- og lydkvalitet. Møterommene kan leies for en dag eller 1 time, våre møterom passer for 1 - 40 personer. Her kommer kreativiteten til å blomstre! I tilknytning til møterommene har man tilgang til "Reenskaughaven" som man kan benytte når været tillater det.

Velkommen til Reenskaug Hotel!

Kontakt

  • Storgata 32 1440 Drøbak , Norge

Finne frem til hotellet

Buss og tog

Ved hjelp av reiseplanleggeren ruter.no kan du planlegge turen kollektivt frem til oss.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedflyplass til Drøbak tar det ca 1 time med bil. Du kan også ta Flytoget til Oslo S og derretter buss til Drøbak fra Oslo bussterminal.

Taxi

Vi anbefaler Follo Taxi, telefon 06485

Om hotellet

Antall hotellrom

28 dobbeltrom

Konferanselokaler

2

Avstand til flyplassen

Oslo Airport Gardermoen 64 km.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.