Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Reenskaug Hotel Drøbak ,  Norge

Reenskaug Hotel

Drøbak,  Norge

Velkommen til Reenskaug Hotel! Et unikt hotell med rik historie og fantastisk beliggenhet i Drøbak sentrum. Hos oss ligger alt til rette for et herlig opphold uansett om du er i feriemodus eller skal på kurs.

Reenskaug Hotel 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
The Lobby

Hos oss er det mye historie i veggene, i over 140 år har ansatte og gjester kommet og gått. Gjester blir godt tatt vare på av våre "stuepiker", kokker og ansatte. Kokker har stått ved grytene og bord har blitt dekket til fest, med stivet damask, blankpussede lysestaker og kanner. Hos oss har servitører og "servitriser" i blondeforklær vartet opp hotellgjester gjennom tidene.

I "The Lobby" serverer vi frokost, lunsj og vi dekker opp til à la carte. Vi kan tilby en 3-retters selskapsmeny og vår nye lekre "Chambre Separee" kan reserves for inntil 10 personer.

Jacobinestuen

Vi dekker mer en gjerne opp fra små til større arrangementer. Ønsker du et lukket selskap kan vi tilby Jacobinestuen - et hyggelig rom med fleksible vegger med plass til 20 - 90 personer. Dåp, konfirmasjon, bryllup, begravelse, bursdagsfest, vennefest, nabofest, sommerfest eller julebord - listen er lang og du setter ramme rundt din sammenkomst. Vi er åpen for det meste og fleksible på bordsetning, du kan velge mellom langbord, småbord og runde bord.

Velkommen til oss!

Kontakt oss

Har du spørsmål angående ditt opphold så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon +47 64 98 92 00 eller e-post mail.reenskaug.hotel@festningshotellene.no.

Frokost

Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.