Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oscarsborg Festning Drøbak ,  Norge

Oscarsborg Festning

Drøbak,  Norge

Oscarsborg Festning er en unik destinasjon, med beliggenhet på en idyllisk øy i Drøbaksundet, 5 minutter med ferge fra Drøbak. Perfekt for ferie, bryllup, konferanse eller et opphold fylt med fart og spenning.

Oscarsborg Festning 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Oscarsborg Festning, beliggende på en idyllisk øy i Drøbaksundet. Dette vakre og historiske stedet består av to små øyer bundet sammen av en bro. Du kommer deg enkelt hit med ferge fra Drøbak, en liten kjøretur fra Oslo eller med Ruter sin egen ferge fra Aker Brygge i sommerhalvåret.

Stedet for de viktige avgjørelser.

Oscarsborg Festning omtales ikke bare som stedet for de viktige avgjørelsene, det er også stedet som vil kunne inspirere deg og gi deg ny kunnskap - her er det altså ikke bare storslått natur som er i fokus. Det finnes flere turstier, og man kan besøke oss for kulturelle begivenheter. Du kan få gleden av flere gallerier, museum og historiske minnesmerker - ja,dette er rett og slett en liten skattekiste for deg som søker unike opplevelser omgitt av nydelig natur. På Oscarsborg Festning er det noe å finne på for både store og små. De minste kan utforske havet med krabbefiske og de store kanonene på land, samt mørke ganger og tunneler.

Møter, konferanser og aktiviteter - innrammet i historiske omgivelser

Om du ønsker å arrangere kurs, konferanse eller ha en teambuilding her, er det nesten bare fantasien som setter grenser for hva dere kan finne på. Vi har et rikholdig antall aktiviteter som kan bestilles i forbindelse med arrangementer, blant annet hotellets historiske omvisning, RIB, tunnelkamp, og hvem på teamet løser mordmysteriet? Er det som alltid Christoffer på salg som går av med seieren i Oscarsborg Challenge?

Ønsker dere en aktivitet litt utenom det vanlige, er et besøk på skytebanen vår en spennende opplevelse som bringer frem konkurranseinstinktet hos de fleste.

Uten mat og drikke..

...duger som kjent helten ikke. Vi setter pris på god mat og om sommeren har vi åpen à la carte i Forpleiningen. På terrassen vår kan du nyte deilige retter og forfriskende drikke til solen går ned. Vi har forhåndsbestilling av lunsj eller 3-retters menyen "Kjøkkensjefens valg" mandag til søndag. Middagen serveres i restaurant Forpleiningen, og kan oppgraderes til Hovedfortet og en festmeny om ønskelig.

9. april 1940

Oscarsborg er et av de mest sentrale, og kanskje mest kjente, minnesmerkene vi har fra 2. verdenskrig. Her senket den norske forsvarsmakten Blücher 9. april, og dette ble ansett som et av de få effektive trekkene rettet mot de tyske inntrengerne. I dag har festningen ingen militære funksjoner, men splittflagget vaier fortsatt over den gamle borgen.

Forsvarets museer

Det er ikke mindre enn 5 museer på øya, de mest kjente er Festningsmuseet og Torpedobatteriet, øvrige er Kystartillerimuseet, Ildledningsmuseet, og Kanonparken. Festningsmuseet er åpent dagtid og er gratis for alle hele sommeren - ta med telefonen og scan QR-koden for omvisning på egen hånd. For din egen og andres opplevelse anbefaler vi hodetelefoner, airpods eller ørepropper.

Velkommen til Oscarsborg Festning!

Kontakt

  • Oscarsborg Festning 1443 Drøbak , Norge

Finn frem til hotellet

Buss og tog

Ved hjelp av reiseplanleggeren ruter.no kan du planlegge turen kollektivt frem til oss.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen

Fra Norges hovedflyplass til Drøbak tar det ca 1 time med bil. Du kan også ta Flytoget til Oslo S og derretter buss til Drøbak fra Oslo bussterminal.

Taxi

Vi anbefaler Follo Taxi, telefon 06485

Om Oscarsborg Festning

Antall hotellrom

86

Konferanselokaler

10

Avstand til flyplassen

Oslo Airport Gardermoen 64 km.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.