Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bodø Bodø ,  Norge

Comfort Hotel® Bodø

Bodø,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel Bodø! Dette nye og moderne hotellet finner du sentralt i Bodø, med 158 hotellrom, 3 konferanserom, treningsrom, laundromat og Barception.

Comfort Hotel® Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

5,4
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bodø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Frokost

Hver dag dekker vi opp til en frisk og enkel frokostbuffet som inneholder alt du trenger. Vi dropper det unødvendige for i stedet å fokusere på økologiske og sunne produkter.

Åpningstider

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30 

Våre fasiliteter har varierende åpningstider avhengig av sesong. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

 

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men i nærheten ligger et offentlig parkeringshus hvor vi kan anbefale å parkere bilen.

Treningsrom

Hos oss på Comfort Hotel Bodø trener du i moderne lokaler. Styrke, kondisjon eller fleksibilitet – du bestemmer. Selvfølgelig er treningsrommet gratis for alle hotellgjester.

Åpningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i sommerperioden og i storhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Barception

Bar + Reception = Barception. Her sjekker du inn, bestiller noe å drikke, småsnakker med personalet eller kjøper noe enkelt å spise fra vår deli.

Laundromat

Pakk lett – på Comfort Hotel Bodø kan du enkelt vaske klærne dine.

I Barception kan du kjøpe poletter til å bruke i laundromaten.

Dyrevennlig

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 NOK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 NOK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

WiFi

WiFi hos oss er gratis, raskt og trådløst. Selvfølgelig har du tilgang over hele hotellet.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.