Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,7
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
732 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Anbefaler

3. september 2023, Trondheim, Norge, svot

Bra hotel i Bodø. Bruker å overnatte her. Store fine rom. Stille strøk. Frokosten er fin uten noe overflod. Varm kveldsmat inkludert, kan være litt ujevn. Sentralt beliggende. Prisnivået inkludert var…

Bra hotel i Bodø. Bruker å overnatte her. Store fine rom. Stille strøk. Frokosten er fin uten noe overflod. Varm kveldsmat inkludert, kan være litt ujevn. Sentralt beliggende. Prisnivået inkludert varmt måltid på kvelden er absolutt innafor

Svar fra eier

3. september 2023

Hei svot, tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding! Så hyggelig at du besøker oss igjen og igjen, og at du liker konseptet vårt. Jeg håper vi ser deg snart på besøk igjen,du er varmt velkommen!

Les mere
5

Nesten fette fornøyd!

11. august 2023, , nathanaelandren

Bodde hær under oppturfestivalen. Kjempefint hotell med nydelig mat. Veldig bra plassering og fint rom. Kjempegod service fra jentene i resepsjonen. Han som jobbet på dagtid var derimot mere ubehageli…

Bodde hær under oppturfestivalen. Kjempefint hotell med nydelig mat. Veldig bra plassering og fint rom. Kjempegod service fra jentene i resepsjonen. Han som jobbet på dagtid var derimot mere ubehagelig og sa rare og upassende ting. Ble ukomfortabel rundt han. Ellers veldig fin atmosfære på hotellet når de andre var på jobb.

Svar fra eier

15. august 2023

Hei, tusen takk for din tilbakemelding! Jeg beklager så inderlig at en av våre ansatte ble oppfattet ubehagelig og upassende, jeg kan love at vi tar dette på det største alvor. Veldig hyggelig at dere tross dette hadde en fint opphold hos oss, og vi håper vi får muligheten til å ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Les mere
5

Nydelig hotell, imøtekommende og hyggelig personale.

21. juli 2023, Oslo, Norge, Bente1959

Nydelig hotell svært sentralt beliggende i Bodø sentrum. Imøtekommende og vennlig personale. God mat ved kveldsmåltidet og delikat rikholdig frokost. Superior rom med luksusfølelse, komfortabel sitteg…

Nydelig hotell svært sentralt beliggende i Bodø sentrum. Imøtekommende og vennlig personale. God mat ved kveldsmåltidet og delikat rikholdig frokost. Superior rom med luksusfølelse, komfortabel sittegruppe og gode senger. Vi kommer tilbake, og anbefaler hotellet!

Svar fra eier

7. august 2023

Hei Bente1959, tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, you made our day! Så hyggeig å høre at dere trivdes hos oss, dere er varmt velkommen tilbake!

Les mere
4

Hotellet for alle med særpreg!

16. juli 2023, Lillestrøm, Norge, Stay37748845750

Dette er hotellet med særpreg og personlig service. Det ligger midt i Bodø sentrum og er sentralt plassert. Rommene har god standard med hode senger. God luft uten at du må ha vinduet oppe. God frokos…

Dette er hotellet med særpreg og personlig service. Det ligger midt i Bodø sentrum og er sentralt plassert. Rommene har god standard med hode senger. God luft uten at du må ha vinduet oppe. God frokost og kveldsmat før du også. Ikke å glemme afternoon tea! Vi har bodd her en rekke år og aldri blitt skuffet. Vi har reist som par og har hatt ungdommene med. Ingen bedre i Bodø!

Svar fra eier

7. august 2023

Tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding, det gleder våre hotellhjerter! Så flott at dere liker konseptet vårt med kveldsmat, det er jo gull verdt. Håper vi ser dere snart igjen, dere er varmt velkommen!

Les mere
5

Fantastisk flott hotellopphold på clairon collection hotel grand

6. juli 2023, Stokmarknes, Norge, Hotellbasila

Har hatt ett Super flott opphold hos dere. Møte bare flott service imøtekommende blide hjelpesome resepsjonister og servitører som hjalp når man spurte og fikk info. E første gang har hotellopphold ho…

Har hatt ett Super flott opphold hos dere. Møte bare flott service imøtekommende blide hjelpesome resepsjonister og servitører som hjalp når man spurte og fikk info. E første gang har hotellopphold hos clairon collection hotel grand som gjør at æ blir flere ganger book overnatting hos de. Hadde kjempe god frokostbuffé, fiken og kveldsmatbuffe som alt var hjemmelaga. Fikk ett fantastisk flott allergivennlig rom øverste i 4etasje på nr 454 mot glasshuset/bjørk resturang.

Svar fra eier

6. juli 2023

Hei Hotellbasila, tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gleder og varmer våre hotellhjerter:-) Vi gleder oss til du besøker oss igjen, du er varmt velkommen!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.