Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

Se alle hotell i Bodø, Norge
  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
742 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Beste hotellet i Bodø!

9. mai 2024, Sarpsborg, Norge, Mobile16440530712

Fantastisk hotell og fantastiske mennesker som jobber her. 59 netter her og det anbefales på det sterkeste. Veldig bra frokost og veldig bra kveldsmat og god atmosfære. Hotellrommene er veldig fine o…

Fantastisk hotell og fantastiske mennesker som jobber her. 59 netter her og det anbefales på det sterkeste. Veldig bra frokost og veldig bra kveldsmat og god atmosfære. Hotellrommene er veldig fine og rene. Jeg kommer helt klart tilbake hit!
Les mere
5

Mitt andre hjem :)

15. april 2024, , Nicolai H

Har brukt dette hotellet i jobb nå i 4 mnd og mer blir det. Når man kommer inn døra så er det alltid noen med et smil som står i resepsjonen og tar deg imot. De er behjelpelige med det du trenger og s…

Har brukt dette hotellet i jobb nå i 4 mnd og mer blir det. Når man kommer inn døra så er det alltid noen med et smil som står i resepsjonen og tar deg imot. De er behjelpelige med det du trenger og stiller opp og ordner opp om det er noe som ikke er bra. Veldig bra frokost og kveldsmat samtidig som det er variert hele uken. Anbefaler virkelig dette hotellet om man vil ha et flott hotell opphold :)

Svar fra eier

16. april 2024

Tusen hjertelig takk for en fantasisk tilbakemelding! Det varmer vår hjerter.. Vi er så glad for at du valgte akkurat vårt hotell, og gleder oss til å se deg igjen! Du er varmt velkommen:-)

Les mere
5

Super hotellopplevelse

29. februar 2024, Narvik, Norge, 368johanh

Vi har brukt Grand i Bodø ifm jobb i snart 4 år, som vil si at jeg har bodd der myye! Kan ikke gjøre annet enn å rose de ansatte opp i skyene. De har siden dag 1 gjort sitt ytterste for at vårt opphol…

Vi har brukt Grand i Bodø ifm jobb i snart 4 år, som vil si at jeg har bodd der myye! Kan ikke gjøre annet enn å rose de ansatte opp i skyene. De har siden dag 1 gjort sitt ytterste for at vårt opphold skal bli så bra som mulig, og de fikser og ordner den minste ting. Veldig serviceinnstilt gjeng! Aldri vært noe problemer, og er det noe man lurer på eller ønsker så fikser de det. Hotellet har rene, pene og store rom! Litt eldre standard, men alt i alt har man god plass i forhold til mange nyere hotell. Mange av rommene har en liten sofa, og/eller et par godstoler. Kjempebra frokost med alt man kan tenke seg en hotellfrokost skal inneholde. Kveldsmaten setter jeg også stor pris på og den er både smakfull og variert. Definitivt Bodøs beste hotell! Fortsett den gode jobben 👍

Svar fra eier

3. mars 2024

Hei 368johanh, tusen hjertelig takk for en fantastisk tilbakemelding! Spesiellt hyggelig at du roser våre flotte ansatte, det setter vi stor pris på. Det er virkelig fint å høre at du trives hos oss! Vi er utrolig glade for at du bruker vårt hotell i jobb, og ønser deg varmt velkommen neste gang du sjekker inn!

Les mere
5

Norges koseligste hotell?

22. november 2023, , christophero880

Jeg reiser mye i jobb- og privat sammenheng. Ærverdige Grand er ikke det mest moderne hotellet, men i motsetning til de fleste andre hoteller har det sjel og særpreg. Maten er alltid god, og de ansatt…

Jeg reiser mye i jobb- og privat sammenheng. Ærverdige Grand er ikke det mest moderne hotellet, men i motsetning til de fleste andre hoteller har det sjel og særpreg. Maten er alltid god, og de ansatte har prestert 10/10 service hver eneste gang jeg har vært her. Jeg kan ikke anbefale dette stedet varmt nok, og i det jeg nå sitter i spisesalen klar til å dra videre så ser jeg allerede frem til neste besøk.

Svar fra eier

23. november 2023

Kjære christophero880, tusen millioner takk for en fantastisk tilbakemelding! Jeg blir så innmari glad for å høre at du trives hos oss, og ikke minst at du nevner servcien til våre ansatte. Tusen takk igjen, og gleder oss til du besøker oss neste gang:-) Du er varmt velkommen!

Les mere
2

Dårlig kveldsmat

30. oktober 2023, Trondheim, Norge, sveinbrudesetht

Har benyttet Grand hotel Bodø ganske flittig det siste året. Tilbudet med kveldsmat inkludert har lokket. Selv om det er varierende kvalitet på kveldsmaten her sammenlignet med andre hotel. Har kommet…

Har benyttet Grand hotel Bodø ganske flittig det siste året. Tilbudet med kveldsmat inkludert har lokket. Selv om det er varierende kvalitet på kveldsmaten her sammenlignet med andre hotel. Har kommet litt sent noen ganger, men tidsnok til å rekke maten. Sist uke sto det fiskegryte + aspargessuppe på menyen . Fiskegryta var som ei smakløs tomatsuppe nesten uten fisk. Aspargessuppa var ei blanding av salt og vann også uten smak. Lignende erfaring med suppe tidligere. I dag kom jeg ikke før 19:55, fikk så vidt forsynt meg litt før buffeten var rensket kl 20:00. På langt nær mett. Blir neppe mer besøk her. Hotellet forøvrig er ok

Svar fra eier

6. november 2023

Hei Sveinbrudesetht, jeg beklager virkelig at vår kveldsmat ikke falt i smak. Vår buffet som vi byr på står framme mellom 18:00 - 20:00 hvor vi da rydder den bort. Vi skal spørre våre gjester om de er forsynt før vi rydder, det har tydeligvis ikke blitt gjort her. Jeg lover at vi ser på din tilbakemelding med det største alvor, sånn at vi kan forbedre oss. Jeg håper vi ser deg igjen, du er iallefall varmt velkommen om du tar sjangsen igjen.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.