Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø Bodø ,  Norge

  • Frokostbuffet på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Oversiktsbilde av buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø
  • Grønnsaker på buffeten på Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Bodø,  Norge

Clarion Collection Hotel Grand Bodø ligger midt i sentrum og et steinkast fra havnen. Et perfekt utgangspunkt for shopping, fornøyelser og business. Vi byr på frokost, fika og kveldsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Bodø 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Grand Bodø

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotel Grand Bodø er hotellet som ligger midt i byen omgitt av vakker nordnorsk natur. Vi har innbydende rom, sentral beliggenhet, frokost og fika. Hver kveld setter vi frem kveldsmat. Vi tilbyr også møterom samt treningsmuligheter på Rapida Balanse 

I Bodø sentrum

Hotellet ligger midt i Bodø sentrum med shoppingsenteret Glasshuset som nærmeste nabo. I tillegg finner du småbåthavna, et stort utvalg shoppingmuligheter, kafeer og resturanter rett i nærheten. Hotellet er totalrenovert i 2018 med nye rom, bad, lobby og restaurant. Interiøret er inspirert av 1940-tallet, og kombinerer elementer som gamle speil og lysekroner  med moderne design. Vi har også to lekre suiter når du vil unne deg litt ekstra.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag er frokost inkludert, men vi nøyer oss ikke med det. Fika serveres hver ettermiddag, og på kvelden setter vi frem kveldsmat- alt uten ekstra kostnad. Du kan lese mer under Servicetilbud. Hotellet har også lobbybar hvor du kan slappe av med en drink og småretter.

Trening og velvære

Hotellet har avtale med Rapida Balanse som holder til rett over gaten overfor hotellet. Her kan du trene i studio, og bl.a booke deg på gruppetimer som spinning. Rapida Balanse har også en innbydende velværeavdeling  med saunaer og boblebad.  Les mer om treningsmulighetene og spa her.

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling et konferanserom med plass til 30 personer. Les mer om våre møterom her.

Hotellets historie

Hotellet har en lang og dramatisk historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1850-årene. Hotellet har spilt en sterk rolle i Bodøværingenes liv i flere generasjoner, og ikke minst i utviklingen av Bodø som by. Hotellet var i flere generasjoner Bodøs storstue, og mange kjente mennesker har bodd her. Blant annet bodde forfatteren Knut Hamsun i tårnrommet i omtrent tre år! Vi har vår rike historie utstilt i montre og bilder rundt om på hotellet - vel verdt å se.  Vår LobbyLounge er en naturlig møteplass for gjester og byens befokning.

Kontakt

  • Professor Schyttes gate 1 8006 Bodø , Norge

Finn frem til hotellet

Buss

Bussen stopper i Dronnigens gate, 3 min gange fra hotellet

Bodø Domkirke, 4 min gange fra hotellet.Tog

Bodø Stasjon, 5 min gange fra endestasjonen på Nordlandsbanen

Fra flyplassen

Rutebuss 1 og 2

Taxi

Vi anbefaler Bodø Taxi på tlf +47 07550

Om Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Antall rom

100 rom, hvorav 2 suiter -  totalt 193 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - fra 6 til 30 personer 

Avstand til flyplassen

Bodø Lufthavn, 2,5 km 6 min

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.