Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Dagpakke konferanse

Hos nye og moderne Quality Hotel Edvard Grieg kan du holde dine møter og konferanser i fantastiske omgivelser, bare fem minutter fra Bergen lufthavn, Flesland.

Priser

NOK 560 per person

Hold din konferanse på nye og moderne Quality Hotel Edvard Grieg! I mai og juni tilbyr vi flotte dagpakker til gode priser.

Endelig er vi tilbake, i ny og moderne drakt! Nyåpningen av hotellet feirer vi blant annet med gode åpningstilbud på dagpakker for møter og konferanser. Vi kan tilby 20 moderne små og store møterom, ny og moderne teknikk, profesjonelle kursverter og herlige matopplevelser. Kaffe og te gjennom hele dagen inngår selvsagt i dagpakkene. Tradisjonen tro får også alle møtedeltakere fri tilgang på softis og popcorn, slik ordentlige Quality Breaks skal være.

Om dere ønsker å starte dagen i vår nyåpnede restaurant, byr vi på en god og velsmakende frokost. Vi reserverer gjerne bord for dere. Etter en lang dag med møtevirksomhet er det ikke minst hyggelig å nyte en god middag sammen. I vårt helt nye Brasserie X serverer vi enkle og smaksrike retter lagd fra bunnen av. Eller frister det kanskje med en 12-retters middag på Chef´s Table i hotellets restaurant?

Vi gjør oppmerksom på at dagpakkene må avvikles i løpet av mai eller juni måned.

Velkommen til nye Quality Hotel Edvard Grieg!

Pakken inkluderer:

  • Fine møtelokaler med standard teknisk utstyr
  • Wifi
  • Kaffe og te hele dagen
  • Softis og popcorn hele dagen
  • Velsmakende og energigivende pausemat
  • Lunsj lagd av kortreiste råvarer
  • Gratis parkering
  • Frokost etter forespørsel
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet, og ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter. Dagpakkene må avvikles i løpet av mai eller juni 2015. 

Send forespørsel

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.2.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.