Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel No 13 Bergen ,  Norge

Hotel No 13

Bergen,  Norge

Hotel No 13 er et lite, urbant og spennende hotell midt i Bergen sentrum. Bedre utgangspunkt for ditt besøk i Bergen finner du neppe.

Hotel No 13 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,8
av 10
Vurdering av Hotel No 13

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hotel No 13 er et moderne og urbant hotell midt i Bergen sentrum. Hotellet har 34 spennende rom, enten med utsikt mot pulserende Torgallmenningen eller en roligere steming mot bakgården. Valget er ditt. 

Midt i hjerte av byen

Hotel No 13 ligger midt på Torgallmenningen som er Bergens storstue. Her finner du kjøpesenter, restauranter, barer, museer, og uteliv. Hotellet ligger også like ved bybane, taxiholdeplass og busstopp til flyplassen. Fisketorget og Bryggen, med sitt yrende folkeliv, ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Frokost inkludert

Hver dag serverer vi en god frokostbuffé som gir deg en fin start på dagen. Våre kokker lager din favorittomelett på forespørsel. Om du heller ønsker å spise frokost på rommet kan du bestille frokostmeny med room service allerede fra kl. 07:00 på hverdager og fra kl. 08:00 i helgene.

Finn ditt Bergen

Med sin ideelle beliggenhet er det enkelt å utforske byen fra Hotel No 13. To minutters gange fra hotellet ligger kjøpesenteret Galleriet, Høyer og Exhibition.

I bygget til vårt søsterhotell Oleana, som ligger rett rundt hjørnet, finner du gourmet restauranten Smakeriet Bistrobar med Chef Ørjan Johannessen fra Bekkjarvik. Bor du på Hotel No 13 bestiller vi gjerne en gourmet aften for deg med vår spesialavtale. Spør oss, så gir vi deg gjerne flere tips.

Velkommen til Hotel No 13!

 Les mer om Bergen her.

Kontakt

  • Telefon: +47 55 36 13 00
  • Faks: +47 55 36 13 01
  • E-post: info@hotelno13.no
  • Org. nr: 929 029 828
  • Torgallmenningen 13 5012 Bergen , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Tog

Bergen , 10 min

Fra flyplassen

Flybussen fra Flesland

Taxi

Bergen Taxi tlf +47 07000

Om Hotel No 13

Antall rom

34 rom - 68 sengeplasser alle dobbeltrom

Avstand til flyplassen

Flesland 20 km, ca 30 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.