Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel No 13 Bergen ,  Norge

Hotel No 13

Bergen,  Norge

Hotel No 13 er et lite, urbant og spennende hotell midt i Bergen sentrum. Bedre utgangspunkt for ditt besøk i Bergen finner du neppe.

Hotel No 13 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

4,4
av 10
Vurdering av Hotel No 13

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Hver dag serverer vi en god frokostbuffé som gir deg en fin start på dagen. Våre kokker lager din favorittomelett på forespørsel. Om du heller ønsker å spise frokost på rommet kan du bestille frokostmeny hos room service.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag - søndag: 08:00 - 11:00

Roomservice er tilgjengelig fra:

Mandag - fredag: 07:00
Lørdag - søndag: 08:00

Tidspunktene for når våre måltider serveres kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Parkeringshusene Klostergarasjen og CityPark ligger like ved hotellet. Parkeringen koster ca. 250 NOK per døgn (ved sammenhengende parkering). Våre gjester får 15% rabatt i Klostergarasjen ved å registrerer skiltnr. i resepsjonen på hotellet før bilen kjøres ut av anlegget

Wifi

Alle våre gjesterom og fellesarealer har gratis trådløst internett.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Dyrevennlig

Vi har også rom hvor kjæledyr er tillatt. Disse rommene har et pristillegg på 300 NOK per opphold. Gi oss beskjed ved booking slik at vi kan garantere deg et av disse rommene. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av legitimasjon utstedt av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige. Førerhunder bor kostnadsfritt mot oppvisning av legitimasjon utstedt av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

  • Trening hos Clarion Hotel

Treningsrom

Ta kontakt med resepsjonen for informasjon om vår samarbeidspartner NEXT Bergen. Våre gjester trener kostnadsfritt her. Du får utlevert adgangskort i resepsjonen på hotellet ved forespørsel.

Andre tjenester

  • Innendørs parkering
  • Gratis kaffe
  • Gratis avis
  • Badekar på utvalgte rom
  • 100 % røykfritt hotell

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.