Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Fra hotellet er det kort avstand til både shopping og restauranter. Bare 8 minutter unna Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Vestlandets hovedstad.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,2
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bergen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4
287 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Kjedelig frokost.

3. september 2023, , Q396ZYmiriamh

Når vi bor på hotell er et av hovedmomentene frokosten. Dette hotellet har etter vår mening, en veldig kjedelig frokostbuffé. Tror ikke vi overnatter her igjen. Hotellrommet var ellers helt ok, men…

Når vi bor på hotell er et av hovedmomentene frokosten. Dette hotellet har etter vår mening, en veldig kjedelig frokostbuffé. Tror ikke vi overnatter her igjen. Hotellrommet var ellers helt ok, men det generelle helhetsinntrykket var under normalen.
Les mere
1

Anbefaler ikke dette hotellet.

3. juli 2023, , sigridr344

Elendig service og de svarer ikke på meldinger, og gjør lite for å bedre feilen de hadde gjort. Kom med dårlige unnskyldninger. Ved booking sendte vi inn spesiell ønske som var vesentlig for vårt opph…

Elendig service og de svarer ikke på meldinger, og gjør lite for å bedre feilen de hadde gjort. Kom med dårlige unnskyldninger. Ved booking sendte vi inn spesiell ønske som var vesentlig for vårt opphold, det var 3 mnd før vi ankom, og de påstod de hadde lest meldingen samme dag vi ankom. Skal aldri bo der igjen. Har sendt klage til ledelsen og etter 3 uker ikke mottatt noe svar. De tar ikke gjestene på alvor.
Les mere
3

Greit, men ikke verdt pengene.

20. juni 2023, Tromsø, Norge, Øyvind E

Alminnelig budsjetthotell, men sikkert på grunn av etterspørsel grovt overpriset. Enkel frokost, beste elementet var rommet. Dette var stort nok, sengene var ok og badet var bra, selv om det var litt…

Alminnelig budsjetthotell, men sikkert på grunn av etterspørsel grovt overpriset. Enkel frokost, beste elementet var rommet. Dette var stort nok, sengene var ok og badet var bra, selv om det var litt slitt. Resepsjonen rotet og trakk rommet to ganger ekstra, slik at kreditt-kortet ble sperret. Fin takterrasse, ubetjent,men ikke tillatt medbrakt alkohol.
Les mere
5

Alt i alt et kjempefint opphold

17. april 2023, , Vaqnessaq

Vi hadde et supert opphold i Bergen. Det var rimelig å bo her, de hadde gode studentpriser, frokosten var ypperlig og hotellet var fint. Det var pittelitt lytt i gangene og rommet var litt kjølig. Per…

Vi hadde et supert opphold i Bergen. Det var rimelig å bo her, de hadde gode studentpriser, frokosten var ypperlig og hotellet var fint. Det var pittelitt lytt i gangene og rommet var litt kjølig. Personalet var vennlige og behjelpelige.
Les mere
5

Good stay

27. november 2022, Flor, Norge, oasol

Flott hotell med god service og vennlig betjening. Beliggenhet er også godt, lett tilgang på alt som Bergen kan tilby. Gode fasiliteter på hotellet for den som vil trene. Det er også lagt til rette…

Flott hotell med god service og vennlig betjening. Beliggenhet er også godt, lett tilgang på alt som Bergen kan tilby. Gode fasiliteter på hotellet for den som vil trene. Det er også lagt til rette for jobbing.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.