Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Comfort Hotel® Bergen Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Comfort Hotel® Bergen

Bergen,  Norge

Comfort Hotel Bergen er for deg som vil ha et smart hotell i Bergen by. Fra hotellet er det kort avstand til både shopping og restauranter. Bare 8 minutter unna Fisketorget og Flybussen er du klar til å erobre Vestlandets hovedstad.

Comfort Hotel® Bergen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,8
av 10
Vurdering av Comfort Hotel® Bergen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4
291 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
5

Supert budsjetthotell

2. november 2023, Trondheim, Norge, StianTRD

Beliggende relativt sentralt i Bergen sentrum, mot Nøstet. Rask og hyggelig innsjekk. Bra rom og gode senger. God støyisolering. Frokosten var en positiv opplevelse, hyggelige ansatte. Absolutt å anbe…

Beliggende relativt sentralt i Bergen sentrum, mot Nøstet. Rask og hyggelig innsjekk. Bra rom og gode senger. God støyisolering. Frokosten var en positiv opplevelse, hyggelige ansatte. Absolutt å anbefale i kategorien budsjetthotell.
Les mere
1

Styr unna!

14. oktober 2023, , Anita S

Hotellet er slitt, rommene vaskes og tømmes søppel hver fjerde dag. På vårt rom var sengen knekt, mye støv i hele rommet og på sengegavlen (lett å få allergi og astma symptom), TVen hadde lite kanaler…

Hotellet er slitt, rommene vaskes og tømmes søppel hver fjerde dag. På vårt rom var sengen knekt, mye støv i hele rommet og på sengegavlen (lett å få allergi og astma symptom), TVen hadde lite kanaler og ikke kontakt med signalene (puslespill på skjermen), sort sopp i dusjen, brukte glass til tannbørste og drikke på badet, ødelagt søppeldunk på badet med spor av blod på. Lite belysning på rommet. En for enkel og kjedelig frokost, mangel på effektiv påfylling av mat under frokosten. Dette er ikke et hotell for romantisk weekend, barnefamilier, venninnetur og mennesker som er sensitive for støv, sopp og har astma.
Les mere
3

Kjedelig frokost.

3. september 2023, , Q396ZYmiriamh

Når vi bor på hotell er et av hovedmomentene frokosten. Dette hotellet har etter vår mening, en veldig kjedelig frokostbuffé. Tror ikke vi overnatter her igjen. Hotellrommet var ellers helt ok, men…

Når vi bor på hotell er et av hovedmomentene frokosten. Dette hotellet har etter vår mening, en veldig kjedelig frokostbuffé. Tror ikke vi overnatter her igjen. Hotellrommet var ellers helt ok, men det generelle helhetsinntrykket var under normalen.
Les mere
1

Anbefaler ikke dette hotellet.

3. juli 2023, , sigridr344

Elendig service og de svarer ikke på meldinger, og gjør lite for å bedre feilen de hadde gjort. Kom med dårlige unnskyldninger. Ved booking sendte vi inn spesiell ønske som var vesentlig for vårt opph…

Elendig service og de svarer ikke på meldinger, og gjør lite for å bedre feilen de hadde gjort. Kom med dårlige unnskyldninger. Ved booking sendte vi inn spesiell ønske som var vesentlig for vårt opphold, det var 3 mnd før vi ankom, og de påstod de hadde lest meldingen samme dag vi ankom. Skal aldri bo der igjen. Har sendt klage til ledelsen og etter 3 uker ikke mottatt noe svar. De tar ikke gjestene på alvor.
Les mere
3

Greit, men ikke verdt pengene.

20. juni 2023, Tromsø, Norge, Øyvind E

Alminnelig budsjetthotell, men sikkert på grunn av etterspørsel grovt overpriset. Enkel frokost, beste elementet var rommet. Dette var stort nok, sengene var ok og badet var bra, selv om det var litt…

Alminnelig budsjetthotell, men sikkert på grunn av etterspørsel grovt overpriset. Enkel frokost, beste elementet var rommet. Dette var stort nok, sengene var ok og badet var bra, selv om det var litt slitt. Resepsjonen rotet og trakk rommet to ganger ekstra, slik at kreditt-kortet ble sperret. Fin takterrasse, ubetjent,men ikke tillatt medbrakt alkohol.
Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.5.019 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.