Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport på Bergen Lufthavn, Flesland, er det perfekte utgangspunktet for deg som drømmer om nye reiser. Her kan du slappe av omgitt av inspirerende arkitektur, designmøbler og spennende mat. Kun minutter fra flyplassen.

Clarion Hotel® Bergen Airport Terminal 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Vårt hotell skal være en levende møteplass som vekker din nysgjerrighet og skaper opplevelser. Vi ønsker å være en levende møteplass der du får byens liv og puls innenfor hotellets fire vegger.
 
En levende møteplass

En levende møteplass skapes ikke av velkjent design, flott kunst eller heftig musikk. En levende møteplass handler om mennesker. Det er menneskene som skaper god stemning og en følelse av at en vanlig hverdagskveld kan inneholde noe helt fantastisk. Det er dette vi ønsker å formidle gjennom Clarion Living Room.

Hva skjer?

I vår kalender kan du se nærmere på hva som vil skje måned for måned. Vi samarbeider med mange spennende aktører, og har mange planer fremover. Levende musikk, sushikurs, quiz og vinsmaking er bare noen av aktivitetene du kan forvente deg. Vår ambisjon er at du innimellom skal ønske at du heller er i vårt Living Room enn i din egen stue.

Hjertelig velkommen til Clarion Living Room!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.