Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2026

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2026.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1659 vurderinger
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Beste hotell vi har bodd på (gjester fra Nederland)

2. august 2023, , Pieter P

Dette hotellet har den mest vennlige betjeningen og resepsjonistene vi noensinne har møtt på et hotell. Mer om det snart. Hotellets beliggenhet er ideell. Like ved fjellene, havnen og Bryggen-området.…

Dette hotellet har den mest vennlige betjeningen og resepsjonistene vi noensinne har møtt på et hotell. Mer om det snart. Hotellets beliggenhet er ideell. Like ved fjellene, havnen og Bryggen-området. Selv om hotellet har en staselig karakter, er atmosfæren veldig hyggelig. Rommene er helt i orden. Frokosten er omfattende og tilpasset de ulike nasjonalitetene som bor på hotellet. Middagen har en daglig salatbar med én variert varm rett. Det er derfor ingen valgmulighet, men vi var helt fornøyd med det. Vær imidlertid oppmerksom på at dessert og drikke må betales for og er ikke inkludert. Hotellet drives hovedsakelig av studenter som etter min mening har fått oppgaven med å skille seg ut gjennom vennlighet og serviceinnstilling. Mottakelsen var svært hjertelig, og vennligheten, smilene og hilsenene var alltid nære. Vi vil spesielt takke Betty, som hver kveld kom for å slå av en prat med oss om dagens opplevelser og fortalte om hennes norske studenttid. Da vi skulle dra, var det faktisk litt vanskelig å si farvel til henne. Åpenheten og vennligheten hennes ga ekstra glans til oppholdet vårt. Kort sagt, hotellet er virkelig å anbefale å bo på. Og her er et råd for å vise verdsettelse for vennligheten; Når du skal signere kvitteringen for drinkene om kvelden, kan du også skrive inn "Tips" nederst. Hotellet og de ansatte fortjener det virkelig!
Les mere
4

Sentralt, gode rom, men krever en renovering.

13. april 2023, Levanger, Norge, KetilHveding

Hotell som oser av fordums storhet. Det er pp tide med en oppgradering for æ opprettholde statusen. Positivt med kveldsmat. Frokosten står ikke i stil til hva en forventer på et slikt hotell. Beliggen…

Hotell som oser av fordums storhet. Det er pp tide med en oppgradering for æ opprettholde statusen. Positivt med kveldsmat. Frokosten står ikke i stil til hva en forventer på et slikt hotell. Beliggenheten er meget god, rett ved siden av bryggerekken inne i Vågen.

Svar fra eier

21. april 2023

Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke infridde dine forventninger til frokosten. Vi håper at vi vil få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen. Vi ønsker deg en strålende dag!

Les mere
5

Historisk hotell, med flott beliggenhet og positivt personale!

16. august 2022, Norge, Susanne202

Første gang jeg bor på dette hotellet. Jeg ble ønsket varmt velkommen i resepsjonen. Fikk en flott oppgradering, som jeg ikke hadde drømt om. Nydelig suite, med fantastisk utsikt utover havna/ sjøen.R…

Første gang jeg bor på dette hotellet. Jeg ble ønsket varmt velkommen i resepsjonen. Fikk en flott oppgradering, som jeg ikke hadde drømt om. Nydelig suite, med fantastisk utsikt utover havna/ sjøen.Rent og fresht overalt. Ble anbefalt en tur opp i «tårnet» på hotellet, og ble ikke skuffet. Helt fantastisk utsikt over byen. Inkludert kveldsmat var et stort pluss, variert meny, og pent presentert! Frokosten var også god, de ansatte var raske til å « fylle på»og det var en rolig og god atmosfære i frokostsalen, til tross for mange gjester. Vakkert, stilfullt interiør og en sentral beliggenhet. Jeg kommer til å bo på dette hotellet igjen, helt klart!

Svar fra eier

17. august 2022

Tusen takk for flott omtale. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til oss.

Les mere
2

Ikke for familier

6. august 2022, Oslo, Norge, Kejoha

Har bodd her flere ganger alene i jobbsammenheng, alltid fornøyd. Denne gang tok jeg med familien, og det ble en skuffelse. Kom litt sent på kvelden og gledet oss til kveldsmat. Kom inn i salen kl. 1…

Har bodd her flere ganger alene i jobbsammenheng, alltid fornøyd. Denne gang tok jeg med familien, og det ble en skuffelse. Kom litt sent på kvelden og gledet oss til kveldsmat. Kom inn i salen kl. 19.55 og fikk beskjed om at det var stengt av en ganske sur servitør. Da vi kommenterte klokken, ble han irritert og sa ok. Men siden personalet hadde begynt å rydde bort, var det et skuffende utvalg som var igjen. Vi droppet det og gikk et annet sted. Heller ikke tenkt over rommene når jeg kommer alene, men med 3 personer på rommet + hund, og uten aircondition, blir det varmt. Da det ikke var vindu, men balkongdør som kunne åpnes, kunne vi ikke ha denne åpen, da hunden er liten. I tillegg er dørene til bad/toalett skyvedører med delvis frostet glass, med flere på rommet er disse meget upraktiske, da døren også er vendt ut mot rommet (burde vendes ut mot mellomgang). Som familiehotell skuffer Havnekontoeret veldig dessverre. Usikker på om jeg kommer igjen.

Svar fra eier

9. august 2022

Vi takker for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding - den hjelper oss til å bli bedre. Vi beklager at vi ikke innfridde dine forventninger og for ulempen rundt dette. Vi vil gå gjennom våre rutiner slik at vi kan bli bedre for fremtiden. Vi håper at du vil gi oss en ny sjanse og at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake neste gang du skal til Bergen.

Les mere
4

Fantastisk betjening og miljø, ok frokost

29. juli 2022, , janinger2021

En natt i Bergen, valgte dette hotellet på grunn av arkitektur og interiør. Ble møtt av to meget imøtekommende og blide ansatte ved innsjekk. Var allerede blitt oppgradert på gullkortet, og håndskreve…

En natt i Bergen, valgte dette hotellet på grunn av arkitektur og interiør. Ble møtt av to meget imøtekommende og blide ansatte ved innsjekk. Var allerede blitt oppgradert på gullkortet, og håndskrevet velkomstkort lå på rommet, - sammen med en sjokolade :-). Her må du ta en tur rundt på hotellet, de har tatt vare på mye av den gamle stilen fra den gang dette var havnekontoret. Ikke minst: Få nøkkel i resepsjonen for å kunne gå opp i tårnet, som har utsikt over byen. Vi kom for sent til å få kveldsmat, men spiste frokost. Den var helt ok, men heller ikke noe mer. Utvalget og oppfølging her trekker ned helhetsinntrykket. Her er det muligheter for å løfte seg!

Svar fra eier

9. august 2022

Vi takker for din hyggelige tilbakemelding. Tilbakemeldingen din hjelper oss til å bli bedre - og gir oss motivasjon til å jobbe videre med å skape gode gjesteopplevelser. Vi gleder oss til vi skal få ønske deg velkommen tilbake når du er i Bergen neste gang.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.1.018 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.