Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret Bergen ,  Norge

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i fantastiske omgivelser midt på Bryggen i Bergen - en liten spasertur fra Fisketorget, Fløibanen og Mariakirken. Gode parkeringsmuligheter, og flybussen stopper like utenfor.

Clarion Collection® Hotel Havnekontoret 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Midt på Bryggen i Bergen finner du et av byens mest ærverdige byggverk. Hotellet er et perfekt valg for deg som reiser og bor mye på hotell. Hotellets mål er at gjester som velger å bo her skal få en litt bedre hverdag og en helt spesiell opplevelse.

Historisk byggverk

Med byens beste beliggenhet og en eleganse preget av lokal historikk og nybarokk arkitektur, fremstår hotellet i dag som Bergens mest fasjonable hotell. Helt siden 1700-tallet har Slottsgaten blitt regnet som en av Bergens mest eksklusive gater. Med sin storslagne arkitektur full av barokk og rokokko ble gaten betraktet som en av byens perler. I tillegg til at vi tilbyr byens flotteste omgivelser, er det først og fremst våre engasjerte og dyktige medarbeidere som gjør ditt opphold hos oss til en helt spesiell opplevelse.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du stå opp til en herlig frokost, som selvsagt er inkludert i prisen. Om ettermiddagen byr vi på fika, og mellom kl 18.00 - 20.00 dekker vi opp til kveldsmat - alt inkludert. Du kan lese mer om dette under Servicetilbud. Hotellet har en lekker lobbybar hvor du kan nyte noe godt i glasset og bestille fra vår bar snack-meny bestående av lokale råvarer.

Finn roen

Len deg tilbake og kos deg med en god bok foran peisen eller i biblioteket. Svett ut med en treningsøkt på våre treningsapparater, eller slapp av med sauna og steambad i Relax-avdelingen. Her kan du som gjest senke skuldrene og nyte tilværelsen.

360 grader utsikt over Bergen sentrum

Få med deg utsikten fra hotellets tårn - 360 grader over Bergen sentrum. Ta trappene fra den historiske Hallen, og les historien om Bergens havn fra 1800-tallet på veien opp. Enjoy!

Møterom og konferanse

Hotellets konferanseavdeling har ett møterom med plass til opp til 30 personer, samt byens flotteste styrerom med plass til 10.

Prisbelønt hotell

I 2015 vant hotellet prisen Clarion Collection Hotel of the Year for andre gang, og i 2012 mottok de pris for International Clarion Hotel of the Year. Hotellet har siden åpning vunnet mange priser både for sin service og arkitektur. Hjertelig velkommen til Clarion Collection Hotel Havnekontoret!

Kontakt

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norge

Finne frem til hotellet

Buss

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Tog

Bystasjonen i Bergen, 10 min

Fra flyplassen

Flybussen fra Flesland

Kommer du med bil

Om du kommer fra fra sør eller nord - er det viktig å kjøre inn til sentrum fra nord, da bryggen blir stengt for bilkjøring i sommer den 4.juli-16.august 2021.

Fra nord - kjør mot sentrum til høyre siste avkjøring før Fløyfjellstunnelen.

Fra sør - kjør motorveien mot Oslo, gjennom Fløyfjellstunnelen og første avkjøring til høyre - tilbake i motsatt retning og siste avkjøring til høyre før Fløyfjellstunnelen.

Taxi

Bergen Taxi tlf +47 07000

Om Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Antall rom

113 rom - 236 sengeplasser 

Antall møterom

5 stk - Inntil 32 personer 

Avstand til flyplassen

Flesland 18 km, ca 25 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.