Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Leangkollen Asker ,  Norge

Se alle hotell i Asker, Norge

Quality Hotel™ Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen er et ærverdig konferansehotell beliggende i naturskjønne omgivelser med panoramautsikt over Oslofjorden. Kjent for sitt fantastiske kjøkken og service, kan du være trygg på en vellykket konferanse.

Quality Hotel™ Leangkollen 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,0
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Leangkollen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Quality Hotel Leangkollen! Har du spørsmål om ditt besøk? Vi håper at du finner svarene her.

Parkering

Det er enkelt å komme seg til oss med bil, vi har en stor utendørs parkeringsplass som er avgiftsbelagt. Pris 2 timer gratis, deretter 30 NOK pr påbegynt time, makspris 195 NOK i døgnet.

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Leangkollen er et kontantfritt hotell. For oss som jobber på hotellet innebærer det en sikrere arbeidsplass, minsker risikoen for ran, motvirker kriminell virksomhet og gir personalet mer tid til våre gjester. For våre gjester og besøker innebærer det trygghet gjennom en kjapp og sikker betaling. Vi tar i mot alle vanlige betalings- og kredittkort. Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål.

Bagasjerom

Hotellet har et oppbevaringsrom som gjester kan bruke under og etter besøket.

Wifi

Alle våre hotellrom og offentlige områder har inkludert trådløst internett. Hent innloggingskode i resepsjonen eller logg inn med ditt Strawberry medlemsnummer.

Savner du noe?

Fikk du ikke med deg alt når du dro? Ingen fare - i resepsjonen har vi det meste du kan trenge; tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, skopuss og sy-kit.

Handikaprom

Hotellet har ett rom som ikke har dørterskler, og kan dermed brukes for mindre rullestoler. Det finnes ikke handikapvennlige hjelpemidler på rommet. Rommet må forhåndsbestilles .

Trening

Hotellet har eget treningsrom i underetasjen hvor du kan trene både kondisjon og styrke. I resepsjonen kan du også få kart over området med forslag til joggeturer. I eplehagen har vi en bocciabane og utstyr kan lånes i resepsjonen. Vi har også kubb tilgjengelig i resepsjonen. Ellers er nærmeste treningssenter Elixia i Asker. Det tar en halvtime å gå til senteret, og 7 minutter å kjøre. Det er mulig å betale for drop-in time. Risenga svømmehall, kun 15 minutters gåavstand fra hotellet, er blitt kåret til Oslo-områdets beste hall. Dette er et flott anlegg med blant annet terapibad, dampbadstue, stupebasseng og sklier. Billettpris er 105 NOK per person. 

Inn- og utsjekking

Innsjekk fra 15.00
Utsjekk ukedager 11.00
Utsjekk helg 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

Har vi kursgjester på lørdager og søndager, har vi ofte også lunsjbuffet. Ta kontakt med oss for å se hvilke datoer det gjelder eller sjekk kalenderen.

Middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 21.30

Punctum Bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 02.00

Treningsrom

Mandag - søndag: 24/7

Booking

For booking av 10 gjester eller fler ta kontakt med oss på epost q.leangkollen@strawberry.no

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.