Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Ålesund Ålesund ,  Norge

Se alle hotell i Ålesund, Norge

Quality Hotel™ Ålesund

Ålesund,  Norge

På Quality Hotel Ålesund bor du midt i sentrum i komfortable og lyse rom med flott sjøutsikt. Med umiddelbar nærhet til shopping, marina, restauranter og uteliv, har vi perfekt beliggenhet i Jugendbyen uansett om du er her på konferanse eller ferie.

Quality Hotel™ Ålesund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,2
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Ålesund

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til julebord hos oss! Her kan du nyte julestemningen med nydelig julemat og levende atmosfære, i vår restaurant eller eget festlokale om det er ønskelig. I helgene har vi DJ for den perfekte julebordstemningen.
Julebuffet

Vi serverer julebuffet hver fredag og lørdag frem mot jul. På fredager serveres det et deilig julegilde med varme tradisjonelle retter servert med tilbehør og en søt avslutning. På lørdagene får du en innholdsrik julebuffet med alt av julens deilige smaker, både varme og kalde retter. Her finner du garantert flere av dine favoritter. 

Julemeny 

På julemenyen har kjøkkensjefen komponert julens beste smaker og både lutefisk og juletallerken finnes på menyen i år.

Julelunsj til grupper

For grupper som ønsker julelunsj, kan vi tilby buffet (min.40 pers) eller tallerkenservering, kontakt oss for et godt tilbud. 

Familiejulebord

Søndag 10.desember klokken 14.00 - 17.00, inviterer vi til førjulshygge for store og små med familiejulebord hos oss! Vi kan friste med en deilig julebuffet, nisseverksted og god stemming, og håper å se deg og dine her.  Vi har selvsagt også sendt bud på selveste nissen, og håper han finner tid i sin travle kalender!

Privat julebord i eget lokale

For små og store bedrifter har vi flotte lokaler hvor dere kan holde et privat julebord mot et tillegg i pris. Vi setter gjerne sammen en pakke med julebord, overnatting, møtevirksomhet og alt som hører til for en innholdsrik og hyggelig helg. Ta kontakt i dag for et godt pristilbud og booking.

Pris og åpningstider for julebord 2023

Dato:
  • Lutefisk fra 19.10
  • Julemeny fra 06.11
  • Julegilde fredager 17.11 - 08.12
  • Julebuffet lørdager 18.11 - 16.12
  • Familiejulebord 10.12
Pris:
  • Julegilde fredag 695,-
  • Julebuffet lørdag 795,-
  • Tradisjonell juletallerken mandag -fredag 495,-
  • Lutefisk mandag-fredag 475,-
  • Familiejulebord 0-4 år kr 0,- // 5-14 år kr 255,- // 15 år og voksne 565,-

Book julebord her

For bordreservasjon, booking av grupper eller annet, ta kontakt via e-post: q.alesund@strawberry.no eller telefon: +47 70 16 00 00 / 20, så hjelper vi deg med bookingen av det perfekte julebordet!

Julebord over hele Norge

Fra nord til sør, og for alle prisklasser - Se vårt store utvalg av julebord og juleshow her!

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.