Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Hotel Kämp Helsinki ,  Finland

Hotel Kämp

Helsinki,  Finland

Hotel Kämp er det ledende luksushotellet i Helsinki, og har i mer enn 130 år omfavnet Finlands tradisjoner og historie. Hotellet har 179 romslige gjesterom og suiter, samt Brasserie Kämp, Kämp Bar og Kämp Spa – og ligger midt i hjertet av byen.

Hotel Kämp 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Hotel Kämp ble grunnlagt i 1887, og er Finlands første og eneste Grand Hôtel som fortsatt tilbyr førsteklasses og eksepsjonell service. Etter å ha tatt imot gjester fra hele verden i generasjoner, er det ikoniske hotellet det perfekte stedet for deg som vil bo, spise og nyte livet i Helsinki.

I hjertet av Helsinki

Hotel Kämp er det perfekte utgangspunktet for deg som vil omfavne de mange og flotte severdigheter som Helsinki har å by på, med gangavstand til både nasjonalbiblioteket og Uspenskijkatedralen, samt luksuriøse kjøpesentre som Kämp Galleria og Stockmann. Hotellet tilbyr også en fantastisk utsikt over Esplanadparken og en fantastisk klassisk atmosfære, takket være hotellets lange og rike historie.

Møter og arrangementer

Med 11 velutstyrte og allsidige møterom har Hotel Kämp vært et naturlig sted for en rekke spesielle anledninger, styremøter og store bryllup. Hotel Kämp lever opp til sitt rykte og tilbyr prestisje og det beste av det beste, uansett arrangement. Alt arrangert på en profesjonell måte av våre erfarne medarbeidere. For ytterligere informasjon om våre konferansefasiliteter, vennligst kontakt vårt salgsteam via e-post på events@hotelkamp.com, eller ring oss på +358 (0)9 5840 9520.

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp tilbyr mat inspirert av det franske kjøkkenet som serveres i et svært elegant miljø. Her kan du nyte deilige retter som er tilberedt med sesongens beste råvarer av vårt dedikerte kjøkkenteam.

Brasserie Kämp byr på en kulinarisk opplevelse i gourmetklassen med utsikt over Esplanaden, og serverer både frokost, brunsj, lunsj og middag. Vi sørger for at du som gjest aldri forlater hotellet sulten! Vi er også stolte over vår Afternoon Tea med nøye tilberedte søtsaker og bakverk. Brasseriet er åpent hver dag hele året. Bestill et bord her.

Helsinkis amerikanske bar

Kämp Bar er et ikonisk landemerke i Helsinkis natteliv og tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer i vakre og elegante omgivelser, perfekt for både små, intime møter og større sammenkomster. Kom inn og nyt en cocktail mens du opplever litt av Helsinkis magi.

En rolig oase

Avslappende Kämp Spa er et fantastisk sted der våre gjester kan pleie både kropp og sjel. Kämp Spa ligger i åttende etasje og er en unik og tilbaketrukket oase midt i den travle byen. Unn deg en av våre herlige behandlinger, eller slapp av i en av våre to badstuer. Gjestene våre er også velkomne til å bruke vårt treningsstudio når som helst på døgnet.

Kontakt

  • Pohjoisesplanadi 29 00100 Helsinki , Finland

Finn frem til hotellet

Hotel Kämp ligger i hjertet av Helsinki, innenfor rekkevidde av flere offentlige transportmidler.

Trikk – Aleksanterinkatu: 180 m (2 minutters gange)
T-banestasjon – Helsinki universitet: 600 m (9 minutters gange)
Sentralbanestasjon: 650 m (10 minutters gange)

Du kan også bruke offentlig transport for å reise mellom Hotel Kämp og HEL Lufthavn, for eksempel med I&P-toget som går til og fra sentralstasjonen.

Taxi

Vi anbefaler Helsinki Limo Oy
Tel. (24/7): +358 (0) 207 870 360
E-post: info@helsinkilimo.com

Om Hotel

Antall rom

Hotel Kämp tilbyr 179 gjesterom inkludert 15 unike suiter. Disse luksuriøse rommene går fra kategorien Deluxe og opp til den berømte Mannerheim-suiten med en størrelse på hele 258 kvm.

Antall konferanserom

Hotellet har 11 rom til forretningsmøter, banketter og andre slags arrangementer, inkludert nyrenoverte og høyteknologiske Symposion og legendariske Mirror Room.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.