Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Finland

  • Kinooppsett i møtelokalet Bysa ved Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Finland

Velkommen til Clarion Hotel Helsinki – Helsinkis levende møteplass! Her venter en unikt designet, 78 meter høy hotellbygning med 425 rom, med basseng på taket, Sky Room, kongressenter for 1000 personer og The Social Bar & Bistro.

Clarion Hotel® Helsinki 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,6
av 10
Vurdering av Clarion Hotel® Helsinki

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Hva med å møtes i toppen på en av Helsinkis høyeste bygninger? Her finner du Skyroom – en av byen kuleste møteplasser. Utsikten over hovedstaden får du på kjøpet. Skybaren tilbyr en herlig miks av kunnskapsrike bartendere, moderne kunst og ny musikk. 

Urban miks av ung kunst og ny musikk 
Skyroom er luksuriøst innredet, med kule detaljer. Her matches ung finsk og internasjonal kunst med den nyeste livemusikken. Spis, drikk og nyt utsikten, uansett om du er på besøk i byen, hotellgjest eller bor i Helsinki. Etter kl. 20:00 er aldersgrensen i Skyroom 21 år.

Bartendere med det lille ekstra
Hit kommer du for drinkene. Få servert alt fra Champagne og cocktails til klassikere med en smak av Helsinki og andre deler av verden. Vi satser på godt håndverk, levert med den beste servicen. 

Som du forstår er et besøk på Skyroom nesten helt obligatorisk når du er på Clarion Hotel® Helsinki.

Skyroom Helsinki

Mandag–torsdag: 19.00–24.00
Fredag–lørdag: 19.00–01.00
Søndag: 19.00–24.00

 

Siste bestilling 30 minutter før stengetid. Aldersgrense 21 etter kl 20.00.

Våre fasiliteter har varierende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.