Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka Helsinki ,  Finland

Clarion Collection® Hotel Katajanokka

Helsinki,  Finland

På Katajanokka-øya i Helsinki sentrum, i et ombygd fengsel fra 1837, ligger Clarion Collection Hotel Katajanokka. Et elegant hotell, med restaurant, sentral beliggenhet og unik historie i veggene.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Innenfor de røde murveggne, hvor man tidligere fant Helsinki fylketsfengsel, ligger nå Clarion Collection Hotel Katajanokka. Da bygget ble renovert til hotell, tok de byggets historie med videre inn i den moderne tidsalder mens hotellet fotsatt tilbyr en magisk verden av kontraster. Her får du et hotell som nå byr på komfort, stilig design og et hint av nordisk luksus.

Mer enn ett hotell

Clarion Collection Hotel Karajanokka kan sies å være mer enn bare ett hotell og en arbeidsplass. Det er blitt en livsstil. Oppmerksomhet og service kommer fra hjertet. De ansatte ønsker å være der for deg, for å gjøre oppholdet ditt perfekt! De tar ingen snarveier på veien mot fornøyde gjester.

Byggets historie, renovering og oppussing

Den eldste delen av Clarion Collection Hotel Katajanokka kan dateres tilbake til 1837 og hovedbygget til 1888. Bygget var opprinnelig et fylkesfengsel og varetektsfengsel. Fengselet ble stengt i 2002.

Etter omfattende restaureningsarbeid åpnet et moderne hotell av høy kvalitet dørene i mai 2007. Flere deler av hotellet er beskyttet av riksantikvaren, som den sentrale korridoren, ytterveggen i rød murstein og den høye omkretsmuren rundt parken. Dette står igjen som en påminnelse om bygningens lange og fargerike historie. I 2017 gikk hotellet gjennom en lett oppussing og en omfattende interiørdekorasjon. Resultatet ble et livsstilhotell med stilig innredning og eksepsjonell service, satt i en historisk fengselsatmosfære.

Stille og rolige rom

Det som tidligere var celleblokker, har nå blitt hotellrom med innredning og design som ikke går på bekostning av funksjonalitiet og komfort. Rommene er spesialbygd for privatliv og fred  med metertykke murvegger er rommene svært stille, så her er du garatnert en god natts søvn. Med god høyde under taket og tredoble vinduer, holdes byens kjas og mas utenfor.

Restaurant Linnankellari

Restaurant Linnankellari er absolutt verdt et besøk om du er fan av det enkle og delikate nordiske kjøkkenet. Linnankellari ligger i kjelleren og holder åpent fra tidlig til sent. I sommermånendene fyrer vi opp grillen i bakgården. Grupper og private sammenkomster for alle tenkelige anledninger er alltid hjertelig velkommen!

Kontakt

  • Merikasarminkatu 1a 00160 Helsinki , Finland

Om Clarion Collection Hotel Katajanokka

Antall hotellrom

106 rom og suiter

Avstand flyplass

20,3 km

Avstand lokaltrafikk

140 meter

Finne frem til hotellet

Fra Helsinki-Vantaa flyplass til sentralbanestasjonen

Finnair City Buss
Ring Rail Line, I og P tog
Oppentlig busser 615 og 620

Du kan også ta flyplasstaxi som er en delt tur til forespurte destinasjoner.

Taxi

Vi anbefaler Taksi Helsinki
Telefon: +358 100 0700

Kommer du fra byen kan du ta trikk 4 retning Katajanokka og gå av på trikkeholdeplass "Vyökatu"

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.