Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sellos ligger midt i sentrum av Esbo, i nærheten av hovedknutepunktet for transport og alt det byen har å by på. Beliggenheten gir deg et fantastisk utgangspunkt for å utforske denne fascinerende og innovative byen.

GLO Hotel Sello 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
GLO Grill Kitchen

GLO Grill Kitchen tilbereder de beste sesongbetonte råvarene fra Leppävaara på en ekte kullgrill året rundt, og serverer både frokost, lunsj og middag. GLO Grill Kitchen gjennomgikk en større renovasjon i 2019, og tilbyr nå en stilig, rolig og funksjonell restaurant som passer perfekt til både arbeid og avkopling! Nyt et deilig måltid med venner ved bardisken eller synk ned i en sofa og slapp av med en middag alene. Du må kanskje jobbe litt? Da er det bare å lene seg tilbake så sørger vi for at du blir tatt godt vare på! Og vet du hva? GLO Grill Kitchen tilbyr også de lekreste lunsjmøtene i Esbo!

GLO Sello Meets & Events – møter med utsikt 

De nyrenoverte lokalene på GLO Hotel Sello passer perfekt for alle slags arrangementer, og alt fra forretningsmøter til familiesammenkomster og store fester! Det er gode transportforbindelser til og fra hotellet, og du kan parkere gratis i garasjen. Dette er et sted som skaper rom for de store ideene – så slipp kreativiteten løs samtidig som du nyter utsikten over byen! 

GLO Hotel Sello er et Green Key-sertifisert hotell med sterke miljøverdier, og den nylige renovasjonen av Meets & Events-lokalene ble gjennomført med dette i tankene. Finland er også stolt over å kunne tilby verdens reneste vann, noe vi belyser ved å tilby en egen vannbar på hotellet. Gjestene våre er selvfølgelig velkomne til å prøve den helt gratis! Dessuten er gulvene våre laget av resirkulerte PET-flasker.

Tilbring en natt i et av de unike GLO Tempur-rommene 

Livsstilshotellet GLO Hotel Sello utvikler seg hele tiden for å bli et grønnere og mer mangfoldig hotell, og streber kontinuerlig etter å imøtekomme gjestenes behov på best mulig måte. Og ettersom en god natt søvn er en av de viktigste delene ved et hotellopphold, valgte vi Tempur, som er verdens ledende sengeprodusent, som vår partner. De eksklusive fasilitetene i GLO Tempur-rommene skaper et fantastisk miljø for avkobling. 

Vi ønsker deg velkommen til å nyte den beste nattesøvnen i hele Finland!

Kontakt

  • Leppävaarankatu 1 02600 Espoo , Finland

Finn frem til hotellet

Med tog

Du kan reise til Leppävaara med følgende tog: A, E, L, U, X, Y. Med de nye HSL AB-billettene er det utrolig enkelt å reise med toget, og turen til bykjernen tar bare 15 minutter. 

Flyplasstransport

For å komme deg til Helsingfors-Vanda lufthavn fra hotellet kan du ta togene U, E eller Y til Huopalahti stasjon og deretter bytte til tog P for å reise videre til flyplassen. Regn med en reisetid på omtrent 45 minutter.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.