Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Villa Copenhagen København V ,  Danmark

Villa Copenhagen

København V ,  Danmark

Skjem deg bort med opplevelser på Villa Copenhagen! Et unikt hotell har åpnet i den statlige bygningen som tidligere var postens hovedkontor i Danmark. Hotellet har perfekt beliggenhet ved sentralstasjonen i København. Velkommen!

Villa Copenhagen 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,9
av 10
Vurdering av Villa Copenhagen

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til København. Velkommen til et nytt og eksklusivt hotell – Villa Copenhagen. Her vil hotellgjester, lokalbefolkningen og andre reisende snart oppleve magi for alle sanser.

Et hotell i en historisk bygning

Villa Copenhagen er en fusjon av det gamle posthuset fra 1912 og ny, moderne arkitektur og design. Her er bygningens fortid som Danmark hovedpostkontor like viktig som å skape en ny, levende, inspirende og leken atmosfære. Hotellet vil totalt tilby 390 hotellrom og suiter, restaurant, relax med basseng, treningsrom og konferanselokaler.

Bærekraftig luksus

Villa Copenhagen passer for deg som foretrekker et 5-stjerners hotell med eksklusivitet og lekre omgivelser. På Villa Copenhagen er luksus avhengig av bevisste og fornuftige valg som tar hensyn til miljøet. Opplevelsene på hotellet skal være meningsfulle, varme og skape en bevissthet om at du må gi like mye som du får. Her er ikke bærekraft en plikt, men et valg. Villa Copenahgen satser på nytenkende service ved uformelle relasjoner som skreddersys hver enkelt gjest.

Slapp av på hotellets takterrasse med basseng og badstue

På hotellets takterrasse finner du det 25 meter lange bassenget som holdes oppvarmet av bygningens overflødige varme. Her kan du også nyte en drink i baren eller en avslappende stund i badstuen. Velkommen!

Unik og ideell beliggenhet

Villa Copenhagen ligger i hjertet av København, rett inntil sentralstasjonen og bare 15 minutter unna flyplassen. Herfra har du gangavstand til de fleste severdigheter og attraksjoner i København.

Kontakt

  • Tietgensgade 35-39 1704 København V , Danmark

Finne frem til hotellet

Buss/tog

250 meter til Københavns sentralstasjon der det går både tog og busser

Fra Kastrup flyplass

8.1 km, cirka 20 minutter med bil eller taxi
15 minutter med tog
30 - 35 minutter med buss

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.